keskiviikkona, maaliskuuta 26, 2008

Minä pääsin töihin... lallallallaaa....

Ihan todella, olen aivan onnellinen!! Vihdoin tärppäsi. Työpaikka ei ole vielä täyspäiväinen, mutta tulevaisuutta ei koskaan tiedä... Nyt voi taas ostaa lankaa... Ei, kun siis ostaa tarpeellisia ja hyödyllisiä tavaroita! :-) Ei tuota eilenkään tullut Savonlinnasta muuta ostettua kuin pari isoa kollia vessapaperia...

Kuvia en nyt saa taas laitettua, mutta olen tehnyt huivin pujottelemalla verkkopohjaan lankoja (haasteellista...:-)) ja aloitin vihdoin Zetor-huivin teon. Se alkaa ollakin jo loppusuoralla. Muita käsitöitä, ruoanlaittoa lukuunottamatta, ei olekaan tullut tehtyä.

Remontti jatkui läpi pääsiäisen ja jatkuu vielä tänään. Sitten pitäisi olla taas tämän talven remontit tehty. Vaikka haluaisin minä kyllä makuuhuoneeseen uudet tapetit. Joo, ja olishan vielä noin "sata muuta paikkaa", joita vois vähän fiksailla... Vaan ihmisellähän täytyy olla haaveita ja unelmia...

Minä lupasin Sinille kertoa tuosta aiemmin tehdystä huovutetusta saippuasta. Otteet on otettu suoraan Ihana -lehdestä:

"Villapinnan avulla käsistä on helppo hangata tahrat, esim. liimat ja maalit. Saippuanpala ei myöskään likaa saippuakulhoa. Saippuan pinta on miellyttävä ja villa sopii pehmeäkuorisille saippuoille, jotka menevät käytössä mössöksi. Saippuan kuluessa pinta tiivistyy, kun se pesujen yhteydessä huopuu. Kun saippua on loppu, voi villakuoren käyttää vaikka siivouksessa"

Minä huovutin siis tuon yhden saippuan, mutta vähän huonosti, joten kannattaa katsoa, että sitä huopaa tulee ympäri saippuan. Muuten olen kovasti tykästynyt tuohon huovutettuun saippuaan, on se paljon siistimpi kuin normaali palasaippua. Ensin vain piti antaa perheelle käyttöohjeet, että kyllä sitä käytetään ihan normaalin saippuan tavoin! Ja huovutus tehdään ns. normaalisti: saippua villahuovan sisään, Marseille-saippuaa ja sitten vaan hankaamaan.

Sitten elokuvakatsaus: pääsiäissunnuntaina maltoin istahtaa television ääreen pidemmäksi aikaa ja The Queen tuli katsottua. Oli ihan hyvä elokuva, vaikka Charlesin esittäjä hiukan ärsytti. Minusta hän ei puhunut edes kunnollista englantia. En kyllä yhtään ihmettele, että Helen Mirren sai roolistaan Oscarin. Hän on HYVÄ!!

Vaan nyt on lähdettävä makkarakastikkeen tekoon. Ja linnuille on vietävä jyviä. Reppanat ovat taas tällä kelillä niin surkean näköisiä! Onneksi ei tarvinnut tänään ajaa autolla kuin kolmen kilometrin päähän viemään lapsia linja-autolle. Minunkin on myönnettävä, että keli on kurja!!

Arvonta edelleen voimassa...

5 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Kiitti ohjeista, tää lähtee kaivelemaan huopia =). Ja ONNEE työpaikasta, aivan mahtavaa! Mihin sä pääsit, minkälaista työtä, kerro kaikki :).

villanne kirjoitti...

Onnea työpaikan saamisesta! :D

MarjutJ kirjoitti...

Onnea uudesta työpaikasta!

Kirsi kirjoitti...

Onnea kovasti työpaikasta!!!

Heidi kirjoitti...

Onnea työpaikan saannista:) se tuo turvaa elämään:)