torstaina, maaliskuuta 27, 2008

Alle 10 kiloa...

Pienestä se välillä ihminen on iloinen: eli olen saanut neulontalankani määrän alle kymmenen kilon. Vähän tuossa olen huijannut, sillä mm. vaakalaput ovat vielä päättelemättä ja "arvontatuubi" on vielä lopullisesti valmistumatta, mutta silti!! Vaan en vielä osta lisää lankaa, sillä pari suunniteltua juttua odottaa valmistumista.

Niin ja onhan tuo Zetor -huivi vielä lopullisesti valmistumatta. Laitoin sen tänä aamuna pingoittumaan ja kun ei aina tiedä, milloin olen tällä koneella, mistä pystyn kuvia lataamaan blogiini, niin laitan ne nyt!! Huivi on tehty Pirtin kehräämön karstalangasta ja siitä puuttuu reunus, lanka ei riittänyt enää siihen, joten loppu on vain kolme kerrosta aina oikeaa. Lankaa meni 155 grammaa.Toinen viime aikoina valmistunut on tämä ns. pujoteltu huivi. Ostin jo ennen joulua tuon pujottelupohjan ja langat, mutta jostain kumman syystä tuo ei oikein sytyttänytkään. Ihanan pehmeä huivi tuosta tuli ja on sitä varmaan jossain yritettävä käyttää...

Katsotaan nyt, saanko ensi viikonloppuna taas jotain aikaan, kun miehet lähtee Tahkolle. Minä jään tyttären kanssa kotia, kun hän menee lauantaina hygienipassikoulutukseen. Passi on hommattava kesätöitä varten, kun pääsee opettelemaan muikun paistoa paikallisen S-marketin pihalle.

Minun on taas katseltava tarkempaa noita maatalousjuttuja, koska ensi tiistaista lähtien olen maatalousalan opettaja. Eikä ole aprillipila, vaikka päivämäärä onkin 1.4. :-)

8 kommenttia:

Kukka kirjoitti...

Onnea työpaikasta! Ihanan värinen tuo Zetori.

MarjutJ kirjoitti...

Hieno Zetor eikä haittaa,vaikkei reunus olekaan mallin mukainen.

möhönasu kirjoitti...

Aivan ihanan värinen tuo Zetor :) ja kaunis malli muutenkin.

nirunaru kirjoitti...

upeat värit sinun zetorissa ja onneksi olkoon opettajalle :)

Esikko kirjoitti...

Onnea työpaikasta! Kaunis on huivikin.

Marjo kirjoitti...

Onnea uudesta työstä! Ja huivi on ihana, miun maun mukkaan on värit. Alle 10 kiloa on hyvin. t."noin 10 kg"

Hepsi kirjoitti...

Onnittelut työpaikasta!
Zetor on upea!

Päivi kirjoitti...

Onneksi olkoon työpaikasta!! Kaunis tuo Zetor!