keskiviikkona, maaliskuuta 19, 2008

Hyvää pääsiäisen odotusta!

Jotain olen saanut aikaan! Mallina Ullaneuleen kierrehuivi. Lankana Novita Pop ja puikot numero 7. Lankaa meni 190 grammaa.

Pientä säpinää on taas pitänyt: remontti ei ole sujunut ihan suunnitelmien mukaan, kuten ei koskaan tässä talossa. Vanhaa kun korjataan, niin aina tulee yllätyksiä! Joten siinäpä se menee pääsiäinen, ei tarvitse paljon keksiä tekemistä!!

Katsoin viime perjantaina The Ganesin. Kyllä aika tarkkaan piti kuunnella, mitä Remu sanoi, mutta en jaksanut vekslata, vaan arvasin osan... :-) Muuten elokuva oli suht hyvä. Sanotaanko "ihan katsottava". Ehkä eniten häiritsi se, että elokuva kertoo Remun nuoruusvuosista ja loppuu ennen huippuvuosia. Ja kyllä Cissestä oli tehty vähän, sanoisko suoraan: yksinkertainen! Minua harmitti Cissen puolesta. Perjantaina on yritettävä istahtaa Queen-elokuvaa katsomaan!

Vaan nyt jälleen kahvinkeittoon ja siihen malliin... Siivottavakin olisi, on tulossa vieraita pääsiäispyhinä. Se on ihan kivaa, vaikka meillä nyt sattuukin olemaan vähän kiire aika! Oliskohan pääsiäiskoristeet kaivettava esille...

Tosi kivoja ehdotuksia on tullut tuolle putkilolle. Onneksi tuota lankaa vielä on, joten täytyy varmaan toteuttaa useampi ehdotus!

Ei kommentteja: