sunnuntaina, huhtikuuta 13, 2008

Nyt on ainakin kuvia...

Hohhoijaa, kun meinaa olla vähän väsynyt olo. Vielä on ollut yhtä opettelua tuo töissä käynti kolmen vuoden tauon jälkeen. Mutta työ on ollut mukavaa ja erittäin haastavaa. Ensin tuntui, ettei tule yhtään mitään, mutta nyt olen vihdoin päässyt juonen päästä kiinni, joten aina paremmalta tuntuu.

Sen verran tuo aika tuntuu olevan kortilla, ettei käsitöitä ole pahemmin tullut tehtyä. Hienosteluhuivia olen vieläkin neulonut! Mutta päätin tänään, että näin sunnuntaisin kirjoittelen kuitenkin tänne vähän kuulumisia. Eli välttämättä joka kerta ei ole käsityöasiaa!!

Viime maanantaina tuli sitten ensimmäisen kerran kokeiltua, miten sujuu työpäivä, sitten kotiin ruoanlaittoon ja sen jälkeen viemään poikaa kitaratunnille. Hyvinhän se sujui. Illalla kyllä vähän väsytti. Viimeksi kun olin työelämässä, ei minun tarvinnut kyyditä lapsia harrastuksiinsa, koska silloin isällään sattui olemaan samaan aikaan harrastuksensa.

Tiistaina oli neuletapaaminen Savonlinnassa. Aamulla kävin ensin kuvaamassa meidän sonnipoikia, niistä kuvia lopussa. Tarvitsin koulutusesitteeseen maatalouskuvia, joten meidän pojat joutui nyt sitten kuvauskohteeksi. Koululla, jossa opetan maatalousalaa, ei ole lehmiä eikä muitakaan eläimiä. Illalla kävin sitten töiden jälkeen piristäytymässä neuleporukassa. Mukavaa oli, kuten aina. Kiitokset jälleen kerran seurasta! Huomattiin Marjon kanssa, että ajellaan töihin samoihin aikoihin ja opeteltiin automme - Lulu ja Figaro - ja nyt voi tervehtiä mennen tullen jo kaukaa. :-) Minä ajelen aamuisin siis Savonlinnaan päin ja Marjo ajaa vastaan. Marjo ei vaan torstaiaamuna minua tunnistanut, kun olin silloin isännän autolla liikenteessä. Yritin kyllä kovasti huitoa! :-)

Muuten on sitten päivät menneetkin yhdessä hujauksessa, ettei pahemmin puikkoja ole käteen ennättänyt ottaa. Muutama silmukka aina silloin tällöin, joten valmista ei nyt sitten ole. Keskiviikkona käväisin kaupungissa ostoksilla ja sieltä tarttui käteeni uusin Novita, sitäkään en ole vielä kovin tarkasti jaksanut katsella, mutta pari tehtävää juttua löysin, joten piti sitten lehti ostaa. Kannattaisikohan tuo jo tilata, kun melkein kaikki lehdet ostan kuitenkin...

Torstaina tuli myös paketti Unelmakerhosta. Toinen kirja ja muistikirja saapuivat. Toinen, muistaakseni 201 virkkausideaa -kirja jäi vielä puuttumaan, mutta tulee sitten jälkilähetyksenä.

Ja tässä näitä meidän sonneja isosta pieneen. Nuo "kaulakorut" pienemmillä vasikoilla on juottoautomaattia varten. Pojat saa hakea automaatilta äidinmaidonvastiketta, kun nälkä yllättää.
Minä haluan edelleenkin uuden kameran ja kyllä se nyt tulee hankittavaksi. Nuo sonnikuvat ovat paljon parempia ja terävempiä, kun ne on otettu koulun kameralla. Tänään yritin kuvata meidän tikkaa, joka on pyörähdellyt aina pihassamme silloin tällöin. Eipä siitä paljon mitään erota... mutta laitan kuvan kuitenkin. Muutenkin aivan ihana seurata taas noita lintuja, on monta punatulkkua, mustarastaitakin on ilmestynyt useampi ja tietysti on kiva nähdä noita vähän harvinaisempiakin lintuja.
Lauantai-iltana tuli katsottua Borat, osa kuitenkin silmät kiinni! Eli nukahdin loppupuolella. Alkuosa oli ihan kiva. Täytyy jossain vaiheessa katsoa uudestaan...

Että semmoista. Nyt olis tarkoitus väsätä Anittalle pakettia...

Jospa seuraavan kerran olis paremmin käsityöasiaa.

11 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Voi miten söpöjä poikia teillä! Kestikö sinulla kauan saada tuo unelmakerhon paketti liittymisestä? Minäkin liitin itseni siihen viime viikolla. Työniloa alkavalle viikolle!

Heidi kirjoitti...

Ihania ovat:) mun maaallemuutto halu vain kasvaa ja kasvaa kun tälläisiä kuvia näkee( halua on ilman kuviakin). Liityin eilen kanssa tuohon unelmakerhoon kun niin moni on liittynyt ja jos sieltä saisi kirjoja halvemmalla:)

Marjo kirjoitti...

Miulla vaan oli pitkät piuhat sillo yhtenä aamuna kun yritit harhauttaa minuu toisella autolla...

Hepsi kirjoitti...

Ihania ammuja!

Kukka-75 kirjoitti...

Hyvin näkyi lintuset kun klikkasi kuvaa =)

MarjutJ kirjoitti...

Ammuista tuli ihan lapsuus mieleen, mutta silloin ei niilä vielä ollut korviksia :)

Kirsi kirjoitti...

Vastaus kysymykseesi: Meidän talo ei ole esittelykunnossa koko aikaa. Kyllä minä kerkeän leipomaan ja kaikkea muutakin tekemään. illat on minun neulonta-aikaa.

Päivi kirjoitti...

Käväisehän sivuillani

Anitta kirjoitti...

Paketti tuli perille. Kiitos. Oli ihania tavaroita.
Ja aivan ihunia lemmuja sulla. Olen aina tykännyt ammuista.

Kirsi kirjoitti...

yritin kotikoneella ja en saanut kirjoitettua tänne. Nyt laitan kännykällä. Netti yhteys tökkii kotikoneella. Siis sinut on haastettu. Vastaa jos kerkiät. Ei pakko.

Inkivääri kirjoitti...

Ihania lemmukoita:)