perjantaina, kesäkuuta 20, 2008

Hyvää juhannusta!


Kukkia...


Vaikka minulta näköjään lukijat häviää, niin silti jatkan vielä kukkakuvilla!! Kävin eilen Mikkelistä hakemassa varaosia ja pitihän siinä samalla pyörähtää Hong Kong -tavaratalossa. Ostin sitten vihdoin kesäkukatkin! Ja Sulo Villeenin tavoin: kun sain niin halavalla. Tätä systeemiä olen käyttänyt ennenkin, kun kesä on loppumassa, minä lähden kukkaostoksille!

Tunnistaako joku tuon punalehtisen kukan? Sen nimeä eivät tienneet Honkkarissakaan. Minusta se oli kuitenkin niin kiva, että matkaanhan niitä pari piti ottaa.

Parilla eurolla lähti matkaan nämä 20 kukkaa...
Ja sitten ajattelin kokeilla köynnöksiä, vielä on vähän paikka hakusessa, mutta 5 kappaletta maksoivat vain 20 euroa. Nyt en osta enää kukkia - ainakaan kovin montaa... :-)

Käsityöt


Minttumaari -huivi edistyy hitaasti, mutta varmasti. Viimeisiä kerroksia olen jo tekemässä, mutta minä en vaan pysty neulomaan pellavalankaa. Eilen illallakin oli aivan kauhea kutina kasvoissa, kun yritin vähän aikaa neuloa sitä. En ymmärrä!

Bloggeri

Onko kukaan muu huomannut bloggerin todella huonoa toimivuutta? Siis se voi johtua tästä meidän koneestakin. On taas ollut ihme ongelmia ja uudempi kone lähti huoltoon. Kuvien latautuminen on ainakin ollut tosi hidasta!

Mutta nyt hyvää juhannusta kaikille! Meillä ei sen kummoisempia juhannusrituaaleja vietetä. Miehet korjaavat tällä hetkellä erittäin hyvin pestyä ja huuhdeltua rehua. Minä meinasin vähän siivoilla ja istuttelen nuo kukkaset jossain vaiheessa paikoilleen. Ei kiinnosta edes mennä mökille saunomaan. Mutta eiköhän tuo juhannus mene noillakin ohitse... :-)

8 kommenttia:

Arja kirjoitti...

Hyvää juhannusta myös teille!
(ei me lukijat täältä mihinkään hävitä ;) )

möhönasu kirjoitti...

En ole tuota hitautta huomannut...

Aurinkoista keskikesän juhlaa :)

Kirsi kirjoitti...

Hyvää juhannusta! Täällä sitä pysytään. Ei karata mihinkään. Pellava kutittaa minuakin. Nimenomaan naamasta jos käsittelen lankaa ja nykäsen sitten naamaa. En tiedä johtuuko se jostain pintakäsittelyaineesta vai yleensä pellavasta.

SatuU kirjoitti...

Hyvää Juhannusta!!
Ei kai se kesä vielä ohi ole???

Hepsi kirjoitti...

Hyvää juhannusta sinullekin!

tanja kirjoitti...

en minä ainakaan häviä.. =) hyvää juhannusta sinulle!

Päivi kirjoitti...

Rentouttavaa ja aurinkoista juhannusta! Linjoilla pysytään, et ainakaan minusta pääse eroon:)

Ruiskaunokki kirjoitti...

Hyvää juhannusaikaa Sinulle ja perheellesi!

Täällähän minäkin, usein monta kertaa päivässä. :)

P.S. Olisi kyllä mielenkiintoista tietää, mikä kasvi tuossa ylimmäisessä amppelissa roikkuu. En tunnista edes sen sukua.