maanantaina, syyskuuta 08, 2008

Pika-pika ilmoitus!

Tää päivä on ollut yhtä hulinaa, mutta ajattelin kuitenkin ilmoittaa, että sain jälleen aivan ihanan paketin Wirkkuu ja tikkuu -blogin arpajaisista (ei jaksa nyt linkittää, myöhemmin).

Siis on minulla ollut hyvää tuuria viime aikoina. Kunpa se jatkuisikin...

Nyt on "Syyskuu kuivilla" tiukoilla, kun tänäänkin löysin alennuksesta Novitan Polka -lankaa ja se tuntuis aivan ihanalle. Mutta en osta en....

Yritän vielä vähän aikaa valmistella to-pe -tunteja, jos jaksais! Meinaa kyllä tulla jo väsy. Huomenna olis etsittävä Savonlinnan kaupungista Volvon huoltoliike, kun toinen "silmä" on sammunut, eikä meistä nyt kukaan malta opiskella polttimen vaihtoa. Isännän puinnitkin alkoi toisaalta hyvin (pouta), toisaalta huonosti (remontti)

Minä oletan, että ensi viikolla ainakin minun kiireet helpottaa. Kaverin kanssa teen vähän vaihtokauppaa ja saan häneltä puolukat!! Muuta ei enää pakastimiin mahdukaan! Eli säilönnät oli siinä.

Että sellaista. Hyvin menee, mutta menköön! :-)

Sähköpostista tullutta

Jos jollekin on vielä epäselvää kuinka kaikki saa alkunsa - nykyään!!Kuka nyt kukista ja mehiläisistä enää puhuu... sehän on niin yesterday!Pieni poika kysyy isältään: 'Isi, miten minä tulin maailmaan?'Isä vastaa: 'Nooh, siinä kävi sillä tavalla, että eräänä päivänä äitisi ja minä tapasimme netin keskusteluryhmässä. Sovimme treffit sähköpostilla ja tapasimme virtuaalikahvilassa. Siellä livahdimme salaiseen huoneeseen, missä äitisi suostui lataamaan tavaraa kovalevyltäni.'Mitä sitten tapahtui?''Juuri kun aloitin latauksen, huomasimme, että olimme unohtaneet kytkeä palomuurin päälle. Siinä vaiheessa olikin sitten liian myöhäistä painaa 'poista'-nappulaa, joten yhdeksän kuukauden kuluttua tietokoneidemme näytölle ilmestyi pop-up-ikkuna, jossa luki, että olemme saaneet postia.

Ihan hauska juttu tässä kesken kaiken naudan pötsin ja muiden mahojen tutkimisen... :-) Juu, yritän tehdä powerpoint -esitystä nautojen ruokinnasta. Vähän erilaista kuin meidän ihmisten ja muiden yksimahaisten. Kannattaa tutustua... :-)

2 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Missä oli Polkaa alessa? Olen ihaillut sitä, mutta koska käyttöä ei ole veilä ollut, niin en ole sortunut.

Henna kirjoitti...

Tattista. :) Tuo kierrätys on ollut mieleen aivan pienestä pitäen. Itselläkin on tavaraa kertynyt vuosien varrella. Juuri tässä teenkin muuttoa vanhasta askarteluhuoneestani toiseen, wanhaan keittiöön. Olenkin pähkäillyt etten puoliakaan tavaroista ole tähän mennessä saanut sinne tukittua. Tuntuu että tila loppuu vain kesken. :)