maanantaina, syyskuuta 01, 2008

Hyvin alkoi nenänvalkaisu.. :-)

Yhtään en oo ite ostanut, en oo...

Eli sain tänään postissa Pelagialta arvontavoiton. Ja minä voitin hopeata!!!! Aivan ihanaa Kamomilla -lankaa, tietty mitali oli myös paketissa ja karkkeja. Nam! Olen onellinen, kiitos kaunis!
Ja sitten tuli Kauneimmat käsityöt. Nyt lehti oli taas innostava, edellisen lehden jälkeen jo mietin peruvani koko lehden. Enpä taida nyt hennotakaan... Kävin äsken kirjastossa selaamassa uusimman Modan. Se vaikutti hyvältä lehdeltä. En sitten tiedä, pitäiskö olla kuivilla myös lehtiostosten suhteen. Ei oikein tuo rahansäästö muuten pelitä.
Lapsiongelmia

Tytär E sitten ilmoitti, että haluaa muuttaa koulua. Lukion käynti tuntuu olevan melkoista tervanjuontia ja nyt matkailualan perustutkinto houkuttaa niin paljon, että saa nyt nähdä, mitä tässä tapahtuu. Minä en hirveästi uskalla mitään luvata, kun isäntä on kuitenkin melko ehdoton joissain asioissa ja lukio on yksi niistä. Se kun pitäisi käydä....

Laihikselle

Nyt minä olen päättänyt ihan oikeasti aloittaa terveellisemmän elämän. Muutama kilo olis saatava pois, että vaatteet mahtuisi sujuvasti päälle ja kuntoa olis saatava kohotettua. Kävin tänään pyörällä hakemassa postin reilun sadan metrin päästä ja olin jo ihan poikki kun tulin pois! Ajoin kyllä pehmeällä, märällä pellolla, mutta silti. Minä olen ihan rapakunnossa!! Saunaoluet pois, punaviini pois, sitten en oikein keksikään, mitä pitäisi vähentää. Aika vähän suolaa ja rasvaa tulee syötyä muutenkaan. Ehkä annoksia vois vähän pienentää, ei työpaikallakaan tarviis ihan aina täyttä lautasellista ruokaa ottaa!! Mietitään...

Mutta nyt television ääreen. Tänään alkoi taas Emmerdale. Olin just sillä hetkellä käyttämässä poikaa kitaratunnilla, joten nyt se on katsottava boxilta. Huomenna töihin ja illalla neuletapaamiseen!

8 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Kerroppa mistä aiot laihduttaa. Minä rupean kanssa sitten laihikselle. Eihän sinussa ole mistään mitä laihduttaa. Kunnonkohotus on ihan ok. Minäkin jatkan taas kun tämä räkätauti ilmoittaisi loppumisestaan.

Marjo kirjoitti...

Arvasinkin,että Emmerdalesta löytyy mainintaa :) Hauskaa neuletapaamista, mie en pääse, harmillista.

MarjutJ kirjoitti...

Tytön kaveri käy kaksoistutkintoa: matkailualan perustutkintoa ja lukiota. Tuntuu tyttö olevan aika kovilla.

Anonyymi kirjoitti...

Heippasta! Postia saattaa olla tulossa... ;) Mukavaa loppuviikkoa!
t.SNY

Liisa kirjoitti...

Kurkaamassa mitä sinulle kuuluu.
Voi sinua, älä vaan aloita laihista, älä..;) munkin pitäisi, ihan oikeesti. Kunto on myös aika huonossa jamassa, mulla on lehtilaatikolle 300m, mut mies sen pyörällä aamuisen kipaisee hakemaan. ja kun autolla käyn töissä niin missäpä sitä kunto kohois,mutta yritetään.:9

Nna kirjoitti...

Meillä myös isä oli erityisesti sitä mieltä, että lukio on käytävä. Varsinkin kun koulumenestys oli ihan kohtuullista. Pidin kuitenkin pääni ja menin amikseen. Nyt pukuompelijan paperit taskussa opiskelen ihan toista alaa ammattikorkeassa.

Opo yritti ysillä väittää, että jos menee amikseen ja haluaa myöhemmin amkkiin, niin pitää sitten opiskella samaa alaa. Esim. eka lähäriksi ja siitä sh:ksi.

Vielä tähän mennessä en ole katunut päätöstä. Lukiosta olisi varmasti ollut hyötyä pitkien kuivien raporttien kirjoittamisessa. Samoin kuin kielissä, jotka ovat minulle suuri ongelma. Mutta toisaalta nyt minulla on ammatti ja kädentaitoa, mitä tarvitsen tulevallakin alalla.

Olit päivitellyt kaikkea ihanaa. Huomasin juuri, ettet ollut blogilistallani, vaikka mielestäni olen sinut sinne lisännyt. Nyt kuitenkin asia on korjattu, ja pääsen heti ihailemaan tuotoksiasi. :)

Katiija kirjoitti...

käys nyt kurkkaamaassa :D toi johtu välitallennuksesta, taas.... *nauraa* nyt on koko postaus näkyvillä. Googlereadi on sellanen, että se ainakin nappaa myös keskeneräiset kirjoitukset.

Puutarhaunelmia kirjoitti...

Onhan se lukion käynti varmasti tervanjuontia ja jos sitä pitää 3 vuotta käydä, niin ei se kivaa ole jos siitä ei tykkää. Varmasti mukava olisi tuo matkailualan tutkinto:)

Laihiksesta olen minäkin unelmoinut.. tuntuu vaan ettei saa aikaiseksi aloitettua, eikä etsittyä sellaista "hyvää diettiä".