lauantaina, elokuuta 30, 2008

Lisää onnea!

Sitähän nyt piisaa. Voitin Wirkkuu ja tikkuu -blogissa arvonnan, jossa kyseltiin mieluista ja inhotuinta neuletta. Jesss, kiitos paljon, eipä tässä oikein muutakaan...

Eilen oli sitten ensimmäinen "oikea" työpäivä. Olipas ihana pitää oikeita opetustunteja. Huomaa, että olen vähän kokematon, mulla oli paljon enemmän matskua, kun mitä ennätettiin käymään loppujen lopuksi lävitse! :-) Mutta varmaan parempi niin päin!

Minä olen käynyt vastailemassa eri blogeissa kysymyksiin muistoista blogien pitäjistä ja se pitäisi nyt kierrättää minunkin blogiini, mutta jätän sen nyt tekemättä. Tietty mukavahan se olisi, jos jollakin olisi miellyttävää sanottavaa minusta... :-)

Ja nyt eikun siivoamaan ja uunia lämmittämään. Eli aivan tavallista lauantaita! Ehkä tänään ennättää neulomaankin, illalla tulee ainakin Columbo, joka on ihan pakko katsoa.

Ja sitten loppuun vähän hyymöriä....

4 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Lämmitetyn uunin viereen on ihana sykertyä neulomaan, paitsi jos se uuni on pannuhuoneessa.
Mukavaa viikonloppua.

Mrs.Marple kirjoitti...

Tervehdys!

Nyt tosiaan sitten 30 päivää pitäisi malttaa pysytellä lankakauppojen ulkopuolella. Käythän välillä kirjoittamassa blogissani kuinka sujuu.

Kiitos!

MarjutJ kirjoitti...

Samaa mieltä tuosta huumoripläjäyksestä. Tempaukset taitavat jäädä tältä(kin) syksyltä väliin, kun ei oikein ole aikaa keskittyä.

Stella kirjoitti...

Ja jokainen bloggaamiseen käytetty minuutti puolestaan pidentää ikää mittaamattoman aikamäärän verran :D