sunnuntaina, elokuuta 03, 2008

Sunnuntai-iltaa!

Ihan ensiksi: Hyvä Heikki!!Tulevaa viikkoa

Huomenna olisi sitten yritettävä mennä ihan töihin. Tai oikeastaan on koulutuspäivä. Se tekeekin minulle oikein hyvää, kun on vähän hakusessa nuo työkuviot aina välillä.

Sen lisäksi pitäisi käväistä Helsinki-Vantaan lentokentällä illalla. Neiti E palailee kielimatkaltaan enkä minä ainakaan löydä yhtään linja-autoa, joka tulisi niihin aikoihin tänne etelä-savoon. Ja minusta on aika kurjaa jättää neidit odottelemaan moneksi tunniksi linja-autokyytiä kahden viikon matkan päätteeksi.

Neulottukin on, mutta olen siis tosi hidas neuloja. Vauvanpeitto ei näköjään parissa päivässä valmistu, vaikka kuinka vapaa-ajat istuu neule sylissä. Joten siitä sitten joskus...

Päivitin viime kuun langankulutukset ja -hankinnat. Aika huikeita lukuja! Syynä langanpoistoon oli kirpparilla käynti ja -ostoihin Korialla käynti. Mutta olen kuitenkin alle 10 kilon!

Tänään on netti takkuillut ihmeellisesti! Mikä liene syynä...

3 kommenttia:

kati kirjoitti...

Ihan totta puhut, HYVÄ HEIKKI! olit löytänyt hyvän kuvan :)

TeSa kirjoitti...

Miettii...alkaisko laskemaan omia lankavarastojaan.
Mukavaa työpäivää.

Sonja kirjoitti...

Kiva kun muutkin jännittää formuloita, oli kyllä Heikiltä upea suoritus! :) Apua, mä en ala edes laskemaan omia lankoja! Mukavaa alkanutta viikkoa! (Pitäiskö tässä palata takaisin siivouksen pariin....)