tiistaina, elokuuta 26, 2008

Niin on katoavaista!

Hokasin juuri, että kun poistuu blogilistalta, poistuvat myös blogini tilaukset. Omat suosikkini kyllä ovat näköjään pysyneet. Yritin kirjautua Vuodatukseen jokin aika sitten, että voisin sinne laittaa ns. sivublogin, kun ei noita käsitöitä niin paljon tule tehtyä. Eipä minua huolita sinnekään... Joten täytyy vielä miettiä tätä bloggaamisen tulevaisuutta. Mutta varmaan se riittää, että silloin tällöin tänne kirjoittelee edes jotakin jostakin asiasta. Ei ruveta rumppoomaan!! :-)

2 kommenttia:

katja_helena kirjoitti...

Valitettava tosiasia on juuri tuo että tilaajilta häviää siun blogin tiedot.

Nuo säärystimet on kyllä ihanat. Miekii voisin tuommosista tykätä.

Ois mukava ku ois itelläkin noita kattotiiliä. Tulee kyllä upeita tauluja :)

Melko moni on muuten lopettanut bloginsa tai ainakin miettii sitä. Onkohan tässäkin kyse muotiilmiöstä vai kyllästyvätkö ihmiset?

Inkivääri, Finland kirjoitti...

Ei kai sitä jatkuvasti tarvitse äänessä olla täälläkään - postaa vain silloin kun tuntuu olevan jotain, mitä haluaa jakaa:) Jos taas blogi alkaa tuntua pelkältä velvollisuudelta kannattaa varmaan lopettamistakin miettiä?!? Ja voihan sen jättää lepäämään, jos joskus vielä tahtookin? Mutta toivottavasti jatkat, mukava kurkkia mitä sinä pumiset - aina ei tule sanottuakaan mitään, vaikka käykin:)