keskiviikkona, elokuuta 27, 2008

Mä olen lifestyle -henkilö....

Juu, en minä bloggaamista missään tapauksessa kokonaan lopeta. Blogin luonne vaan vähän saattaa tässä matkan varrella muuttua, kun ei nuo käsityöt todellakaan etene. Ja toiseksi välillä tuntuu hölmöltä blogata jotain oikein, nurin -juttuja. Sitä ei vissiin vieläkään oikein osaa arvostaa tekemisiään... Eli tästä lähtien blogini saattaa sisältää vaikka minkälaista puminaa... :-)Olen jo avainsanaksikin lisännyt koti ja maaseutu ja jotain muutakin juttuja.

Vanha, kaunis ja omenoita täysi oleva omenapuu...


Se kaatui eilen! Vaikka joskus olen tuskaillutkin liiallisten omenoiden kanssa, niin kyllä tuo puu olisi vielä voinut pystyssä olla. Ei se kuitenkaan niin vanha ollut. Mutta ei voi mitään. Jos ei tänä syksynä niin viimeistään ensi keväänä on hankittava uusi Punakaneli.

Isäntä teki minulle tuosta paksummasta kohdasta kiekkoja, joihin sitten tulevaisuudessa taas lätkäistään servettejä....

Syyskuu kuivilla

Katselin, että kanssabloggaajat ovat osallistuneet vaikka minkälaisiin tempauksiin. Minäkin löysin nyt itselleni sopivan! Katsotaan nyt, selviänkö syyskuun ilman lankaa. Toivottavasti. Nyt voi laittaa vähänkin liikenevät rahavarat (ai, mitkä?) snyni lahjoittamaan säästöpossuun ja ostaa sitten lokakuussa lankaa!!
Ja mie oon täällä piilossa....
Jälleen ikkunan lävitse kuvattu, mutta kun hää oli tosiaankin kuin piilossa tuolla pensaan alla! :-)

5 kommenttia:

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Niinhän se on meikäläisenkin blogi mitä sattuu! Onhan se tavallaan hienoa, kun on semmoisia yhdenasianjuttuja, niinkuin nyt neuleblogi tai ristipistoblogi. Niinku tietää, mitä saa, kun semmoisessa vierailee. Mutta jos minäkin teksisin juttua vain yhdestä asiasta, päivityksiä tulisi aika harvakseen... (Ja blogeja täytyisi olla monta!)

Tupuna kirjoitti...

Kyllä juttua voi olla laidasta laitaan :)
Meillä kävi ison, vanhan puun kanssa samoin muutama vuosi sitten. Silloin, kun se oli tuskaili aina niitten omppujen kanssa, mutta nyt toivoisin, että olispa vielä se vanha kunnon puu,,,siinä oli niin ihant omputkin :)
Eihän noista pienistä uusista puista vielä mitään satoa tule,,,ei edes maistijaisia :(

Ruiskaunokki kirjoitti...

Pumise vaan kaikista asioista maan ja taivaan väliltä! (Yhden asian blogit tulee selattua vain harvakseltaan, kun niitä yleensä päivitetäänkin kovin harvoin.)

Mielenkiinnolla seurailen ajatuksiasi ja mietteitäsi blogivierailuillani.

Talutin kirjoitti...

Joo, oli niissä haruhoissa vikaa. Aika monta kertaa neuloin ja purin, ennenkuin sain onnistumaan :) Nyt vaan sit odotellaan korjausta :)

Puutarhaunelmia kirjoitti...

Varmaan aika monella se blogin luonne matkalla vaihtuu, kun huomaa, että on niin paljon kivempi kirjoitella kaikista aiheista.

Mullakin on vähän blogi muuttunut enempi lifestyle tyyliseen:)