keskiviikkona, elokuuta 06, 2008

Lämmintä lissää...

Välillä on pienenä huulena tullut heitettyä, että kun tässä ollaan naudanlihantuottajia ja noilla autoilla, traktoreilla, mopolla, mönkijällä ym. tulee pörräiltyä ihan kiitettävästi, niin meidän paikan päällä pitäisi olla jatkuva helleaalto. Ei vaan ole... :-( . Siis muistan kyllä yhden juhannuksen milloin piti lämmön takia leivinuuniin laittaa tuli, mutta että melkein joka viikko on uunia lämmitettävä, niin tuntuu vähän ihmeelliseltä! Mutta tämmöinen kesä tällä kertaa...

Töissä on nyt tullut oltua ja tunnen itseni ihan ahkeraksi! Sain meinaan eilen valmiiksi löylymyssyni ja tänään heti kun tulin kotia, niin pyykkikoneeseen ja sieltä suoraan päähäni, josta neiti E otti sitten kuvan. Kivahan siitä tuli, vaan vähän liian pieni tai oikeastaan matala. Olis kuitenkin pitänyt jatkaa neulomista sen isomman mukaan, jonka siis purin, kun kuvittelin, ettei hahtuva niin paljoa kutistu. Jostain luin, että 30 %. Kyllä tuo hattu kutistui enemmän!
Ja sitten piti vielä kuvata tuliaiset Maltalta. Minähän kerään noita kissajuttuja, joten sain sellaisen. Viime aikoina meille on tullut myös cokis-laseja, ei kylläkään Mäkkäristä, joten sain myös tuollaisen tölkin muotoisen lasin. Miehet saivatkin tosi kivan pehmeät t-paidat. Olen oikein ylpeä tyttärestä, että muisti meitä kotonakin olevia. Harmittavasti neidillä on nyt sitten silmä- ja korvatulehdus. Vähän on väsynyt kaveri, mutta eiköhän se siitä.

Tämän jälkeen alkaakin pieni hys-hys -tauko. Pitäisi tehdä vielä PIF-juttuja ja tänään kävin shoppailemassa Salaiselle neuleystävälleni hiukan tavaraa...

Niin, ja jossain välissä olis käytävä töissäkin. Kiva nähdä taas Marjoa, joka mennen tullen ajeli tänään vastaani. Samat autothan tuolla taas ajelee... :-)

5 kommenttia:

Marjo kirjoitti...

Kiitos samoin! Olit aamun piristys (ja iltapäivän). Samat autot tosiaan ajelee, mut miun "autokaveria" ei oo näkyny, se on varmaan vaihtanut auton...:)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Paranemisia matkalaiselle! On syytäkin olla ylpeä, kun muisti oikein tuliaisetkin!

MarjutJ kirjoitti...

Mukavasti oli tyttösi muistanut teitä. Minäkin ottaisin tuon kissan. Joko löylyhattu on ollut tositoimissa?

Palaga kirjoitti...

Hyvän näköinen löylyhattu! Minunkin pitäisi tehdä tuollainen avantohattu, talven pakkasille.

Puutarhaunelmia kirjoitti...

Aivan ihana tuo hattusi <3