lauantaina, elokuuta 23, 2008

Enkeleitä, onko heitä...

Angorinalta tilasin tällaisen ihastuttavan enkelin. Se pääsi tänään takkahuoneen seinälle, koska sattui väriltään sopiva! Siinä hän nyt tarkkailee meitä ulko-oven ja ikkunan välissä.

Lisäksi ripustelin aikaisemmin tekemät tiilitaulut seinälle. Yritin tuohon toiseen töpötellä vähän punaista väriä pehmentämään tuota valkoista pohjaa, ei hyvä! Yksi tauluista tuli sisälle keittiöön. Joskus voisi tietysti siivoilla ennen valokuvan ottoa, mutta kun tuo on ihan normaalin näköinen kuisti....
Ja sitten vähän lisää epäonnistumisia. En pidä puhtaasta valkoisesta, joten ajattelin sävyttää pohjaa akryylimaalilla. Juu, ei onnistunut. Tai ensin pitää laittaa kuvat ja sitten yrittää töpötellä värejä ympärille. Tämä taulu saa varmaan paikkansa mökin vessan seinältä...

Tyttären toinen säärystin on neljää kerrosta vailla, joten huomenna voi tulla jo siitäkin kuvia. Toinenhan on ollut valmis jo muistaakseni viikon verran... Eilen innostuin kovastikin neulomaan, kun katsoin telkkarista Austin Poweria. Viimeisen puolen tunnin aikana laitoin neuleen pois ja nukahdin eli loppu jäi taas näkemättä. Mutta olenhan minä jo nähnyt tuon elokuvan ainakin kaksi kertaa tätä ennen.

Harmittaa, vaikka toisaalta miesten keihäänheitossa meni hyvin. Hyvä Terot ja Teemu!! Mutta kun kaksi mitalia oli niiiin lähellä.

Ei kommentteja: