keskiviikkona, elokuuta 13, 2008

Loputkin perillä!
Eli nyt on kaikki saaneet Anna hyvän kiertää -pakettinsa. Tein kaikille salomonin solmuilla huivit, jokaiselle eri langasta, mutta suunnilleen samankokoiset. Kuvat huiveista on otettu erittäin pimeänä maanantai-iltana!

Selkä vertyy. Huomenna menen töihin. Tein kyllä tänäänkin vähän kaikenlaista. Ja toisaalta on sovittukin, että teen vain kolme päivää viikossa, joten tämän päivän pystyin "huilaamaan".

5 kommenttia:

Puutarhaunelmia kirjoitti...

On kyllä nättejä, varsinkin tuossa sinertävässä on kiva tuo väriliuku:)

Pelagia kirjoitti...

Onnitteluni! Olet saavuttanut kunniakkaan kolmannen eli pronssisijan olympiamuisteloinnin vaativassa lajissa blogissani. Sähköpostiosoitteeni on voittopostauksen lopussa, ilmoittele yhteystietosi, niin muistan sinua asianmukaisesti tässä lähiaikoina... =)

Pelagia kirjoitti...

Eikun hopeasijan! Tuli sähkökatkos juuri kesken kommentoinnin, ja napsautin kopioidun tekstin heti kommenttiin, kun sähköt palasivat, ja unohdin korjata... mokamokamoka!

jantta kirjoitti...

Kiitos ohjeesta. Minä yritän saada huopumaan viikonlopun aikana.
Mukavaa viikonloppua.

Liisa kirjoitti...

Kiitos vielä kerran huivista, laitoin nyt blogiini kuvankin siitä.
Mekin asutaan täällä kaura-ja ohrapeltojen keskellä, ne vaan on naapurien peltoja, mutta ihailla niitä jaksaa koko ajan, ei vielä täälläkään puimaan pääse ja perunatilalla perunasato on myöhässä näiden sateiden vuoksi.