maanantaina, elokuuta 25, 2008

Säärystimmii ja kimalaissii...

Säärystimet

Siis valmistuivat eilen. Lankana SandnesGarn Sisu ja ohjeena Ullan Kesäkeijun säärystimet. Puikot tais olla 2,5 pyöröt. Ja säärystimien saaja nippanappa suostui jalkaansa ne laittamaan kuvausta varten, joten kuva on sitten sen oloinen. Samasta langasta neulon nyt ihan 2 o, 2 n -säärystimiä samankokoisilla puikoilla, joten valmista: joskus...Kimalaiset

Tänä vuonna ei pitänyt olla pölyttäjiä. Meillä niitä ainakin riittää sinipallo-ohdakkeissa. Siis ihan mahdoton pörinä. Samassa pallossa aina useampia. Kuvat ikkunan lävitse otettuja, joten ei kauhean tarkkoja.

Sairastuvalta

Töitä on tullut tehtyä, huomenna vietän etätyöpäivän. Jos vaikka jossain välissä ennättäisi neulomaan. Joo ja rehukin on melkein tehty. Isäntä touhusi viikonlopun kuumeessa, mutta oli vähän pakko, kun oli heinät niitettynä. Poika oli sunnuntain pienessä kuumeessa. Mutta onneksi meni nopeasti taudit ohi. Mietin, että olinkohan minäkin viime viikolla sairas, kun selkään koski. Minulla ei vaan nouse kuume, joten eipä se paljon menoa haitannut. Eipä meillä ole pitkään aikaan sairastettukaan. Kop, kop! (Koputin maalaamatonta puuta eli päätäni...)

Huumoripläjäys

Tämä tuli sähköpostiini joku aika sitten. Laitanpa sen tännekin näytille. Näin mies pukeutuu siivouspäivänä....
Että niinpä...

1 kommentti:

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Kauniit säärystimet tuli! (Vosi kanssa tehdä meidän pikkuneidille... Omiin paksuihin koipiin kun ei oikein istu.) Tiilitaulutkin ovat kivoja. Olen naapurilla pitkään ihaillut semmoista talonnumerokylttinä. Enpä ole itse silti saanut aikaiseksi, vaikka kattotiilejä on pinossa pihassa yhden rakennuksellisen verran (ihan uusia vielä!) Harjatiilet ehdinkin jo käyttää kukkapenkinreunoissa. - Tuo siivouspäivämaastoutuminen on mainio. Täytyypä näyttää isännälle illalla! (Meidän nahkasohviin maastoutuminen on kyllä vaikeampaa).