perjantaina, elokuuta 08, 2008

Minulla on ongelma!

Jaa minkäkölainen ongelma:
a) minä pidän sade- ja syksypäivistä
b) minä en pidä sade- ja syksypäivistä

Olen ihan oikeasti syksyihminen ja tykkään, kun sataa ja on pimeää. Voi polttaa kynttilöitä ja pitää takassa tulta eikä tarvitse miettiä ulkohommia. Voi tehdä rauhassa käsitöitä ja vaikka lukea!

Mutta sitten toinen puoli (etenkin kun nämä syksypäivät ovat jo näin aikaisin!): vilja menee lakoon, kun sataa. On niin pimeää, että joka paikassa on oltava valo (se sähkölasku...) Ei pääse rehuntekoon ja minun piti tänään kävellä sateessa muutama kilometri, kun oli töissä liikuntapäivä ja ilmoittauduin sauvakävelyyn. Juu, en ole sokerista, joten ei se kauheasti säikäyttänyt, mutta kastuin kuitenkin vettähylkivästä tuulipuvusta huolimatta ihan kunnolla! Meillä oli tänään koulutuspäivä, jossa aamupäivällä oli luento ja iltapäivällä tehtiin jotain liikunnallista. Harmitti, kun en ollut ilmoittautunut jousiammuntaan, mutta kun en vielä keväällä tiennyt, miten nämä työt minulla jatkuu.

Käsityöt

Koska minulla on vielä niitä ns. hys-hys -projekteja menossa, niin en voi täällä niitä vielä paljastaa. Mutta muistin, etten vielä ole kuvannut viimeistä vauvanpeittoa, jonka sain valmiiksi jo jokin aika sitten.
Tänään sain vähän ihmetteleviä katseita, kun piti luentoa kuunnella ja minähän vetäisin virkkuun esille. Aika moni oli sen näköjään huomannut.... Etenkin miehiltä tuli kommentteja, ihan hyväntahtoisesti siis. Mutta pysyinpähän hereillä... Luennosta vain pieni osa kosketti minun alaani, joten onneksi oli jotain tekemistä!
Ja kotona minua odotti tämä ihana paketti! Eli voitin siis Virkun blogista tällaiset ihanuudet!

2 kommenttia:

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Ihan totta, sama juttu tuon syksyn kanssa!

Pirena kirjoitti...

Kiva kun kävit. Minä kävin eilenillalla sun blogissasi, mutta ei tullut jätettyä kommenttia. Kommentoin yleensä aika paljon ja vakituisesti seuraan toistasataa blogia. Uusia seurattavia tulee kuin sieniä sateella.