tiistaina, lokakuuta 07, 2008

Tänäpänäpäivänä!

Äitini käytti tuota tänäpänäpäivänä -sanaa ja minusta se oli pienenä tyttönä niin mukava, että aloitin sillä erään aineeni. Ja opettajan mielestä se ei ollut kunnon sana, höh!

No, tänään kuitenkin minun pitäisi valmistella tulevia oppitunteja. Joo, ehkä ne valmistuvat jossain vaiheessa ja onhan päivä vielä huomennakin... Juu, torstaina pitäis kaiken olla valmiina.

Tänään pitäisi myös hakea puolukoita, joita kaveri on minulle sankollisen kerännyt. Jostain kumman syystä itse en vaan ole ennättänyt metsään riittävän pitkäksi aikaa vaeltelemaan!

Tänään pitäisi myös saada vihdoin tuo pistos oikean lapaluun alta laukeamaan. On koskenut jo pari päivää. Mistä nuo pistokset oikein tulee? Välillä menee aikoja, ettei mitään, sitten niitä on jatkuvasti. Eikä näytä jumpat ym. auttavan. Pikemminkin, kun on aina vähän jännityksessä, niin niitä ei tule! Siis ajakaamme autolla, istukaamme tietokoneella, neulokaamme huonossa asennossa...

Tänään myös pitäisi katsoa vihdoin yksi elokuva KOKONAAN! On jo Canalilta valittu David Schwimmerin elokuva. En tiedä, onko hyvä, mutta kohta alkaa...

Ja tänään pitäisi kehitellä mukava, ilmava huivin ohje Ilun lankoihin. Aloitin jo yhtä, mutta purkuun menee.

Mitäs vielä pitäisikään tänään tehdä, muuta kuin siivota, pestä pyykkiä ja kai tuolla pihallakin pitäisi jatkaa syyshommia.

Ja tänään en kyllä malta lähteä neuletapaamiseen. On sen verran kaikkea muuta... :-(

Ja loppuun taas maataloutta :-)

8 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Lehmät ovat mukavia; kaitsin niitä 12-vuotiaaksi asti. Mutta nuo EU-korvikset pistävät edelleen silmään.

Nna kirjoitti...

:) hiano lehmä. :)

TeSa kirjoitti...

Möö, sano ammu!
Sinulla sitä puuhaa riittää, mutta hyvällä suunnittelulla saa ihmeitä aikaan.

Stricker kirjoitti...

Kiitos vaan minultakin vielä kerran vaihdosta, olen edelleenkin oikein tyytyväinen :-). Ja juu, täälläkin riittää hommia, olen maalaillut ikkunoita kuin viimeistä päivää kun tällä viikolla on kuivaa ja lämmintä ... eikä tee täälläkään hyvää kropalle, rannetta pakottaa ja hartiat on aivan jumissa yhdistelmästä maalaus, kutominen ja tietokone :-(. Onneksi kohta tulee talvi ja pahimmat urakat pääsevät tauolle. Puukuorma kyllä tulee vielä meillekkin, mutta tänä vuonna edellisvuotisen 30 metrin sijaan kai vaan 10 metriä, mutta kyllä siinäkin saa kantaa. Mutta kyllä myös kelpaa lämpimässä köllötellä ja katsoa takkatulta kutomusten kanssa.

Katja kirjoitti...

ihana mehmä :D

Katja
marjapuuro.vuodatus.net

Nia kirjoitti...

Heissan! On sinulla ollut kiirusta, jos ei leffallekkaan ole jäänyt aikaa- hui! Hyvä, että nyt ehditkin hetkeksi pysähtymään. Oliko tuo leffa muuten katsomisen arvoinen ;) Nimm: vkl odottaa leffailta kotona.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Hmm, mitäs murretta lienee tuo otsikkosanasi? Meillä Tyrväällä sanottiin "tänäpänä", kun tarkoitettiin just' että tänään (mutta siihen ei kyllä liitetty mitään "jälkisanoja"...) - Muuten, tosi on, että nätti ammu!

Nia kirjoitti...

*ammu paijjaus*