perjantaina, syyskuuta 11, 2009

Vähäisiä kuulumisia! (Ja vähän edittiä lopussa!)

Juu, ei vieläkään käsityöt innosta ja bloggaaminenkin kiinnostaa hyvin harvakseltaan, mutta aina välillä on yritettävä... :-) Letulta Neulenirvanasta sain tällaisen palkinnon. Nämä aina piristävät kovasti!! Kiitos kaunis!Minä kyllä tiedän kenelle tämän jaan: AinaOikeiden naiset. Tämä plakaatti on juuri teille. Nyt en millään jaksa etsiä teidän blogien linkkejä, mutta jos innostun myöhemmin, niin liitän ne tänne. Eli Marjo, Kirsi, Outi, Katja, Sini ja muut ketkä porukassa ovat: olkaatten hyvät!

Ja olen minä nyt vähän jotain saanut aikaan. Harrin kanssa neulottiin siis Novitan Temposta tällainen kaulahuivi pidettäväksi juuri tuossa alla olevan neuleen kanssa. Juu, ja vain 2o, 2n, mutta jaksoin kuitenkin hapsut palmikoida. Siinä ei Harri päässyt auttamaan! :-)
Sitten kuvia ainakin viikon takaa!
Harrin tassut ovat aivan ihanat minusta! Vähän kuin vanhan ukkokissan tassut!Hyvää viikonloppua!

En viitsi tehdä omaa postausta tälle vielä, mutta ajattelin kysäistä, onko jonkun nurkissa ylimääräistä toimivaa kaapelidigiboxia pyörimässä? Voisin lunastaa sen pois ihan pienellä maksulla (pari lankakerää?) ja postikulujen hinnalla. Tarvittaisiin neidin asuntoon, jossa on kaapeli ja meillä on vain ylimääräinen antenniboxi!

7 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Ihana ukkeli ja tassut on tosiaan jotenkin niin kuin ylisuuret kissin muuhun kokoon nähden:) Huivi on hieno ja sopii hyvin tuon jakun kanssa. Tuus nyt tarkistaan se luku;)

Susu kirjoitti...

On sulla kyllä suloinen neulomiskaveri!

LankaLuolan Marika kirjoitti...

Ihana kisuli <3

Siru71 kirjoitti...

Ihanan värinen huivi :)

TuuliS kirjoitti...

On tuo kissa niin söpö joka kuvassa ja varmaan usein "auttamassa".

Marjut kirjoitti...

Ihana kisuli! Ja nuo tassut ovat tosi hauskat:)

Mette aka mettuska kirjoitti...

Kiva huivi! Ja ai että nuo perhos ja harri -kuvat on kauniita :D