torstaina, syyskuuta 03, 2009

Lankaa ja lehtiä

Tulipa käytettyä auto huollossa ja katsastuksessa ja piti siihen ostaa uudet renkaatkin. Samalla hain itselleni uudet lukulasit, jotka ovat kyllä kaksitehot ja niitä vois käyttää koko ajankin, mutta eihän näillä meinaa nähdä mitään! Rahanmenosta kyllästyneenä kävin sitten hävittämässä sitä lisää:
Eli ostin uuden Modan, kun olin lukenut monen sitä kehuvan. Pikakatsannolla hyvältä se vaikuttaakin. Ja sitten ostin Kauneimmat käsityöt, joissa oli pari sellaista, minkä voisin tehdä, jos viitsisin. Nyt on tosiaankin käsityöinto kadoksissa.

Ja koska käsityöintoni on kadoksissa, neiti E tekee uusia tilauksia. Hän on kovasti tykästynyt ValoAnnista tekemiini lapasiin ja nyt niistä toinen oli kadonnut. Neiti harmitteli, ettei ValoAnnia enää saa, mutta minäpä sain. Kiitos Inkerille ja Sinikalle! Näistä tulee sitten neidille ainakin yksi lapanen kadonneen tilalle, jos en muuta jaksa neuloa :-)!
Ja kaikki kissalliset tietää, mitä on neuloa kissanpennun kanssa. Tuskallista! Ostin eilen myös kokeeksi Novitan Tempoa pari kerää, kun olen jotenkin hurahtanut violetteihin vaatteisiin. Näistä tulee yhden tumman lilan neuleen kanssa pidettävä huivi. Jos tämä joskus valmistuu...
Hyvää loppuviikkoa kaikille!

8 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

Sopivaa syksypuuhaa. Tuollaiset lasit on sovittava nenälle ihan millilleen. Viihdyn kaksiteholaseillani, vaikka lukiessa en tartte, kun likinäköinen.

MarjutJ kirjoitti...

Pitäisi myös uusia lasit, mutten vaan saa aikaiseksi. Että sinulla on suloinen neulontakaveri!

Outi kirjoitti...

Aivan suloinen tuo teidän kisu! Miultakin saattais löytyä vielä tuota Annia, jos kesken loppuu.

Sinikka kirjoitti...

Hyvä että lankatuli perille.
Suloinen neulekaveri sinulla:)

Elisa kirjoitti...

Aivan ihana tuo sinun pieni neulontaystäväsi.. myös minulla on sellainen, tosin hän ei ole pentu enää. Mutta mitään lankoja tai naruja ei heilutella meillä ilman hänen paikalle säntäämistään ;)

Lettu kirjoitti...

Voi että on suloinen tuo teidän kissanpentu.
Kurkkaapas NeuleNirvanaan, siellä on sulle jotain :)

makepeace75 kirjoitti...

Ihana pieni hörökorva! :D

LankaLuolan Marika kirjoitti...

Ihana Kisuli! Josko toinen nyt pikkusen testaa kerän pehmeyttä, onko hänen karvan veroinen ;)
Pitänee testata noitten lehtien tarjontaan...