sunnuntaina, elokuuta 30, 2009

Baktus

Baktus on valmis! Vaikka olen minä tehnyt vastaavanlaisia huivia ennenkin ja suurempina. Kuvat täällä ja täällä. Ohjeen otin silloin yhdestä englanninkielisestä kirjasta, mutta en muista sen nimeä, kun se kirja on ollut jo yli vuoden lainassa. Mutta pääasia, että jotain olen saanut käsityörintamallakin aikaan! :-) Pienestä on hyvä aloittaa, jospa se käsityöinto vaikka palautuisi...Sitten laitan taas vähän kukkien kuvia ihan sen takia, että voitte jälleen katsoa, mikä hyönteisimijä tuo sinipallo-ohdake onkaan. Yleensä noissa palloissa on useampia kimalaisia, mutta tänä kesänä myös perhoset ovat löytäneet tuon kukkasen! Kuvat on taas otettu meidän makkarin ikkunasta. Ihana pörinä, kun aukaisee ikkunan.Ja eikö sipulinkukat ole kauniita. Minulla näkyi kukkivan neljä sipulia, joten kävin keräämässä kukat sisälle koristeiksi. Olis tuohon tietysti voinut muutakin laittaa sekaan, mutta on ne kauniita noinkin.

Kirjojakin on tullut luettua, mutta en ole täällä muistanut niitä mainita. Luin Raija Orasen Puhtaat valkeat lakanat ja kyllä nyt on hommattava ne dvd:t. Koko ajan sarja pyöri silmissäni, kun luin kirjaa. Aivan ihana!!!! Tykkäsin aikoinaan sarjasta kovasti.

Lisäksi luin Orasen kirjan Hehku. Täytyy myöntää, että jälleen tykkäsin juonesta, mutta jotenkin en pitänyt tämän kirjan kirjoitusasusta. Jokin siinä tökki. Jossain vaiheessa huomasin ärsyyntyväni mm. lyhyisiin virkkeisiin, joita oli sitten monta peräkkäin. Töks, töks, töks... Juu, ei tietysti pitäis arvostella, kun ei itsekään osaa kirjoittaa kunnolla, mutta kun aloitin lukea Jane Austenin Ylpeys ja ennakkoluulo, kirjoitusasu on ihan toista maata.

Eilen illalla tuli vihdoin katsottua myös Australia -elokuva. Oli se sen verran hyvä, että jaksoin katsoa ihan loppuun asti, vaikka katsominen lopetettiin puoli kahdeltatoista. Yleensä torkun jo ihan täysiään tuossa vaiheessa.

Ja sitten päivän Harri-kuvat. Tai nuo on jo lauantailta, kun oli ihana sää. Harria on nyt käytetty ulkona muutaman kerran. Vielä meillä on pieniä erimielisyyksiä, mihin sisällä saa pissiä...

Nyt valmistautumaan huomisen päivän töihin. Opetan huomenna hygieniapassia varten, joten täytyy vähän katsastella valmiiksi hyviä ja huonoja esimerkkejä, kuinka toimitaan.

Ja Räikkönen meni ja voitti sitten viimein formulatkin. Hyvä! Eikä Kovalaisen Heikkikään huonosti ajanut.

Tulipas muuten mieleen, että jos jollain on ValoAnni -lankaa ylimääräisiä keriä, niin voisin ostaa pois. Meidän tyttö on ihastunut siitä langasta tehtyihin lapasiin ja oli hävittänyt toisen aikaisemmin neulotuista, joten kai sitä pitäis neuloa lapselle uudet!

7 kommenttia:

Sinikka kirjoitti...

mulla olisi yksi kerä.
Laita osoite tietosi s-postiini eli myy-67@suomi24.fi

Hepsi kirjoitti...

Suloinen Harri!

Inkeri kirjoitti...

Minullakin olisi yksi kerä ValoAnnia. Laitan Sinulle s-postia.

Päivi kirjoitti...

On se vaan niin söpö tuo Harri. Orasen kirjoista osa on uponnut minuun hyvin ja osasta sama tunne kuin sinulla Hehkusta, jokin kieliasussa tökkii. Puhtaat valkeat lakanat kyllä yliveto:) Hyvää työviikon alkua!

MarjutJ kirjoitti...

Hassua, etten koskaan ole nähnyt sipulinkukkia. Mutta kukat ovat kyllä komeita; pitäisi varmaan pistää muutama sipuli pihalle ihan koristemielessä:)

Inkivääri kirjoitti...

Ihanainen Harri:)

Stanna kirjoitti...

Hygieniapassi-tentissä minua vaivasi kysymysten asettelu. "lihaa ja kalaa voi leikata samalla leikkuualustalla, kyllä vai ei". Siis kyllähän sitä VOI mutta saako niin tehdä. Olin ihan innoissani koulun alettua kun siitäkin passista on oikeasti ensimmäistä kertaa hyötyä kun saan siitä yhden Opintopisteen.