keskiviikkona, elokuuta 26, 2009

Tää on ihan kokeilu: onnistuuko kissavideoOnnistuihan se! Kun en vaan oikein meinaa saada tuosta elohopeasta minkäänlaista kunnollista kuvaa aikaiseksi. Myöhemmin varmaan laitan vielä paremmankin videon ja ehkä sitten Wallustakin, kun tuo kerran noinkin hyvin onnistui! Pimeähän tuo video on, mutta kun se oli taas se talon pimein nurkka... :-)
Tästä minun on pitänyt blogata jo aikoja sitten: sain meinaan aivan ihastuttavan paketin Hannelelta. Siis kaikkea aivan ihanaa. Nämä pääsee meillä kyllä aivan kunniapaikalle. Nyt on vaan ollut niin kiirettä, ettei ole kerennyt suunnitella näille paikkaa. Kiitos Hannele vielä kerran!
Lisäksi olen tehnyt palapelejä! Olen tarkastanut, onko lasten palapeleissä kaikki palat tallella. Tarkoitus olisi viedä näitä kirpputorille. Ne palapelit, joissa kaikki palat ei ole tallessa, saattaa joutua vaikka koruiksi. Jossain olen sellaisia nähnyt. Nyt en vaan muista missä, joten vielä on etsimistä. Tämä oli aivan turha ostos ja nyt olen eronnutkin Unelmakerhosta.Ja kun en nyt saa mitään valmista aikaan, niin laitanpa kuvan jo aikaisemmin tehdystä työstä jälleen kerran. Tämä pääsi rippijuhlien aikaan esille. Ei tietenkään tuossa sohvalla, mutta muuten. Ja onpas taas huono kuva, ei näytä hyvältä...

Ja mitä muuta olen tehnyt:Näitä on keitetty 80.

Ja nyt töihin. Ja täytyy ruveta harrastamaan ajankäytönhallintaa taas kerran! :-)

7 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Vahinko, kun minulla ei video näkynyt: Pyysi kokeilemaan myöhemmin.

En ole ensimmäistäkään maijallista mehua keittänyt. Suunnitelmissa on kyllä, vaikkeivät lapset siitä erityisemmin välitäkään.

Liina on kyllä aika upea.

Stricker kirjoitti...

Oi kuinka on söpö pikkukisu! Kyllä olet keitellyt ahkerasti mehuja.

Anu kirjoitti...

Kiva katsella pikkukisun puuhia kuvien ja videon kautta. Lähikontaktia en kissoihin ota vapaaehtoisesti. Aina on ollut käsivarret verillä, kun olen sen tehnyt.
Palapelin paloista voi tosiaan tehdä koruja. Minulla oli sellaiset korvikset mutten tykännyt pitää niitä. Rintanappina sellainen olisi kiva ja todella helppo toteuttaakin.

Susu kirjoitti...

80 pulloa mehua! Kyllä olet saanut poimia marjoja ja pöhisyttää mehumaijaa. Mä keitin yhden maijallisen - mehua tuli 4,5 pulloa ja koko ilta siinä touhussa vierähti...
Kisut on NIIN suloisia!

Pami kirjoitti...

Kiitos mehunkeittokommenteista! Yleensä, kun olen kertonut mehujeni määrän, niin vastauksena on, että meilläpä onkin 100 tai 200 pulloa jo keitettynä ja kaikki marjat kerätään! Meillä kerätään niin paljon kuin lapset jaksaa kerätä. Minä keräsin itse noin 30 litraa, lapset loput. Ja loput jää linnuille! Pitäähän niillekin olla jotain, eikö vaan!

Pikkukisu on kyllä aivan valloittava, teetättää vielä vähän siivoushommia, mutta alkaa jo pikkuhiljaa oppia hiekkalaatikolle. Ja reviiri laajenee koko ajan, joka päivä on tullut yksi uusi huone lisää, johon Harri uskaltaa mennä jo aivan yksikseen. Vauhdilla sisään ja vauhdilla pois! :-)

Mette aka mettuska kirjoitti...

Harri on niiin söpö :)

Hannele kirjoitti...

Kiva kun tykkäsit paketista,
itse tykkään kovin liinoista.