sunnuntaina, elokuuta 02, 2009

Miksi mulle käy aina näin?

Vaikka kuinka laskisi, että lanka riittää, niin silti lanka loppuu päättelykerrokselle. Tämä ei siis todellakaan ole ensimmäinen eikä varmaan viimeinen kerta, kun näin käy! Miten kummassa sen langan riittävyyden osaisi määritellä oikein... Juu, ostamalla kilon samaa lankaa, niin varmaan riittää, mutta kun ostin tätä lankaa neljä kerää ja olisin halunnut käyttää sen ns. sopivasti. Jouduin sitten päättelemään viimeisellä nurjalla kerroksella ja ihan hyvä siitäkin tuli. Huivi on siis nyt valmis ja pingotusta vailla. Sitten siitä kuvia!Jäi eilen laittamatta kuva ihanasta kuunliljapenkistä. Siis kummallista, miten nuo jaksaa viihtyä tuossa pohjoispuolen erittäin huonomultaisessa penkissä. Samassa penkissä kyllä menestyvät myös lehtosinilatva ja tähtiputki. Ja alla luikertelee kevätkaihonkukkaa.Mutta nyt huivinpingotukseen

6 kommenttia:

ElioS kirjoitti...

Tunnustaudun kohtalotoveriksesi! Mikä siinä onkin, että lanka loppuu aina tärkeällä hetkellä. Hyvä, että sait huivin kuitenkin onnistumaan langan loppumisesta huolimatta.

Anu kirjoitti...

No tosi hyvin osaat langan menekin laskea! Minulla arviointini menevät aina reippaasti pieleen. Onneksi sait huivin kunnialla loppuun.
Kuunliljapenkkisi on tosi hieno! Näyttää siellä viihtyvän yksi heppakin jaaa... olisiko tuo hiirenvirna..? Ei, ehkä se onkin lehtosinilatva. =)

Outi kirjoitti...

Kuunliljat kukkivat tänä vuonna varmaankin erityisen runsaasti, sillä jokainen liljakasa jonka olen nähnyt, on täynnä kukkaa. Myös meidän rimpulat, jotka istutin vasta keväällä; niissä on mahdottoman isot kukat =)

Mette aka mettuska kirjoitti...

Mulla on vielä ainakin sukkien ja pipojen kanssa käynyt tosi usein niinpäin, että juuri ja juuri on riittänyt, huiveja en olekaan tehnyt. Tietysti kun nyt näin kehuin niin seuraavassa loppuu kesken :D

Stanna kirjoitti...

Mulla tahtoo kans loppua kesken, tai sitten tulee niitä "olis voinut tehdä isomman/pitemmän/jtn muuta " mutta lanka ei olis riittänyt. Tai sitten se ääripää että lankaa jää hurjasti yli.

MarjutJ kirjoitti...

Minä en osaa arvioida ollenkaan langanmenekkiä eli yleensä jämäkerissä löytyy, kun yritän ottaa varman päälle.