lauantaina, elokuuta 01, 2009

Minä sain sen!

No, koska ensin tuli kukkakuvat, niin laitetaan ensin vähän piha-asiaa. Eli meillä kukkii nyt aivan ihanasti suopayrtit. Eihän ne niin kauniita kukkia ole, mutta tuoksu on aivan mielettömän ihana. Ja koska ne kuuluu vanhan talon pihaan, niin meilläkin niitä sitten on! :-)
Mutta tämän minä sain keskiviikkona: ompelukonepöydän pöytälevyn. Tätä on pitänyt käydä hiveltämässä päivittäin, koska se on vaan niin ihana! Ja kaikkein parastahan tässä on se, että siskoni mies osasi tehdä just oikean värisen pöytälevyn, joka sopii myös noihin Agrimarketista ostamiini tuoleihin!! Vielä tuo pöytälevy on kiinnittämättä ja isäntä jo suunnitteli laittavansa pöytälevyn läpi ruuvit!!!! Juu, en antanut puhua edes kunnolla loppuun... :-)
Laitetaanpas nyt tännekin minun uusi pää! Olis kyllä ensin kannattanut kammata hiukset, mutta en jaksanut! Nyt tuli ainakin väriä. Minulla on hyvin hento, lasimainen ja hyväkuntoinen hius, joten siihen ei meinaa väriä saada millään. Nyt oli taas laitettu sellaiset tököttimet, että kyllä onnistui! Ja kulmakarvatkin laitettiin taas ojennukseen. Huvittavinta asiassa oli se, että isäntäkin kyseli, että mitäs sinun kulmakarvoille on tehty. Juu, ne on nyt värjätty jo pari kertaa aikaisemminkin... :-)
Mies on nyt sitten saattanut loppuun 10 vuotta sitten aloitetun remontin eli maalannut keittiön katosta ne paikat, jotka olisi siis pitänyt silloin maalata. Joten on hyvä, kun aloittaa remontin aikaisin, niin se valmistuukin joskus. Ainut vaan, että hän innostui laittamaan paikkoja kuntoon nyt, kun minulla kävi siivoojat torstaina laittamassa paikat kuntoon! No, tämä päivä on minulla siis mennyt siivoillessa siistiä taloa.

Jaahas, nyt tortillapizzojen tekoon ja kuulemma mökille vie tie tänä iltana. Ollaan isännän kanssa kahden, kun poika lähti rippileirille ja tytär festareille. Eilinen ilta menikin sujuvasti telkkaria katsoessa, kun minä vieläkin neulon sitä kullittua huiviani, joka siis pitäisi valmistua viikon päästä sunnuntaiksi. Meinaa tuo niska mennä vaan juntturiin!

Aurinkoista lauantaita!

13 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Upea tuo pöytä. Meillä anopilla on vanhan traktorin tuulilasi ompelukoneen päällä ja se on kanssa upea ilmestys,

nirunaru kirjoitti...

Jos joskus harventelet niitä suopayrttejä ja aiot heittää juuret kompostiin niin mulle vois kans niitä laittaa. Joskus ennenmuinoin niistä on tehty suopaa ja käytetty saippuan asemasta ja kovasti tekis mieli kokeilla. Hyvän väriset hiukset sulla.

Marjo kirjoitti...

Vau, tuo pöytä! Juu, ei ruuveja... kiva kun kävit, meni rattoisasti iltapäivä!

makepeace75 kirjoitti...

Ihana pöytä ja kiva uusi tukka! :o) Ja ei, ei todellakaan mitään läpiruuveja.

Outi kirjoitti...

Upea punainen väri. Minäkin ehdottelin sitä luottokampaajalleni, mutta hän mietiskeli, että säästäisin värin syksyyn, kesällä kuulema punainen palaa ja haalistuu niin helposti. Niinpä sain tällä kertaa tumman ruskeaa ja vaaleaa raidoiksi, ennen ristiäisiä tämä mummo haluaa punapääksi =)

Anu kirjoitti...

KIITOS KIITOS KIITOS! Oot ihana! Oot aarre! Sä oot aarre!!!!!
Saalistin tuon kukan nimeä viime kesänä netistä ja kyselin sitä ystäviltänikin. Kukaan ei tiennyt mistä puhuin. Näin noita silloin yhden rivitalon pihassa ja mieleeni tuli heti lapsuus. Kaikkien talojen kupeessa oli silloin noita. Ne oli tosi ihanan tuoksuisia. Voin palauttaa sen tuoksun nytkin sieraimiini vaikken olekaan nuuhkinut sitä sen jälkeen. Sinne rivitalon pihaan en voinut mennä nuuhkimaan. =(
Soitin jo ystävällenikin ja kerroin kukan nimen.
Voi että sä oot aarre!!!!!

Anu kirjoitti...

Oho, unohtui kommentoida muita asioita, kun innostuin niin kovasti suopayrtistä. Ellei asia muuten tullut äsken selväksi niin kerron vielä kerran: SÄ OOT AARRE!
Pöydän kansilevy on hieno. Se on superhieno ja käy superhienosti superhienoon jalkaan. *vihertää kateudesta*
Hiuksissasi on hieno väri. Ihmettelen vaan sitä voivatko molemmat kuvat olla sinusta. Siis ihanko oikeasti tuo ylälaidassa oleva kuvakin on sinusta.. ja tämä myös..? Ihan ku eri ihminen! On, on,.. lukulasit on päässä. ;)
Meidän kasvoissa on muuten samoja piirteitä.. suorastaan epäilyttävän paljon. =D

Mette aka mettuska kirjoitti...

Aivan ihana pöytä tuli siitä! Ja onnea uusista hiuksista, kauniit on.

Sinikka kirjoitti...

Upea tuo pöytä. Meillä poika kotiutui eilen rippileiriltä Ylitormiosta.

Pami kirjoitti...

Kiitos kaikille tukka- ja pöytäkehuista. Pöytäkehut menee siskon miehelle ja tukkakehut kampaajalle! :-)) Että välillä on hyvä käyttää ammatti-ihmisiä apuna!

MarjutJ kirjoitti...

Pöytälevy on tosi kaunis! Mulla on muuten kanssa hiukan enemmän punaista tukassa. Syksy nääs:)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Ahaa, väriä ovat saaneet niin hiukset kuin katto :). Ensinmainittu on ainakin oikein hyvännäköinen. Ja vai että huomasi kulmatkin. Ei meillä kyllä huomaisi :D!
Tuo ompelukonepöytä hiukka käyp katteeks. Meiltä kun viime talvena varkaat tyhjensivät mummolan, siinä meni myös vanha, täysin käyttökuntoinen Singer, joka olisi ollut tulossa minulle...

Anonyymi kirjoitti...

En olekaan käynyt täällä hetkeen.. uusi blogi, uusi tukka ja pihakalusteet näyttävät kaikki kerrassaan upeilta! Hienoja syksyyn (pitää senkin tuloon kai jo varautua) -Leena-