tiistaina, heinäkuuta 28, 2009

Pami shoppailee, osa 256!

Lupailin tekstiä käsitöistä ja pihasta, ei onnistu vielä! Siis mittään en oo saanu aikaan. Mutta sen verran kehua retostan, että meillä kävi eilen ikkunanpesijät ja torstaina he tulevat vielä siivoamaan tätä huushollia. Ja minä yritän tehdä sitten loput, onhan tuonne pojan rippijuhliin vielä aikaa...:-) Kärpäsiä olen tappanut eilisen illan ja tämän aamun, etteivät likaisi ikkunoita uudestaan. Yleensä meillä on vähän kärpäsiä, mutta eilen kun oli kaikki ikkunat yhtä aikaa sepposen selällään, niin kyllähän niitä sisäänkin tuppasi.

Mutta on ne vaan nuo ikkunat taas kirkkaat. Taikasanoja ovat kuulemma astianpesuaine ja etikka! Juu, en edes yritä enää itse, niin kauan kuin rahat riittää! Eli ensi vuonna joutuu vissiin itse ahkeroimaan! :-)

Tänään sitten käytiin tyttären kanssa Mikkelissä, jälleen kerran. Neiti E oli ensin sitä mieltä, että laittaa pojan rippijuhliin jotain vanhaa/lainattua, mutta tulikin toisiin ajatuksiin ja sitten lähdettiin etsimään vaatteita. Ja mekko löydettiin.

Mutta shoppailin minäkin:
Tänään ostin dvd:t ja nuo miesten alushousut, josta saatiinkin sitten iloa täällä kotona. Olin ostanut XL-kokoiset alushousut pojalleni. Edes isäntä ei käytä XL-kokoa! Jossain vaiheessa paketti on vaihtunut tai sitten olen lukenut vain paketin päältä, että m.alushousut! Kai tässä pitää ruveta pitämään silmälaseja koko ajan päässä eikä vain silloin tällöin...Sitä paitsi poikani ei edes pidä tavallisia alushousuja vaan boxereita. Tuon kissan ostin sitten tullessa Pikkirillistä, ajattelin sitä siihen puutarhapöydän päälle, joka on nyt siis leikkimökin kuistilla.

Ja nuo kolme muuta tavaraa tuli Patiolta tänään postissa - tai isäntä haki postista ne tänään. Tuo valkoinen saippuakuppi menee meidän keltaiseen vessaan ja tuo sininen meidän siniseen vessaan. Lisäksi hommasin tuon haran, jos joku vaikka innostuisi kitkemään... Kunpa vaan näkis! :-)

Eli ei tullut tänään lankaa, mutta ehkä jo seuraavalla kerralla.

Kiitos kaikille edellistä postausta kommentoineille. Isäntä korjaa kymmenen vuoden "nalkutuksen" jälkeen keittiön kattoa - juu, aina silloin tällöin joskus toisinaan ohimennessäni huomautellut, että 15 vuotta vanha remontti on vielä kesken - ja elämä on taas rauhoittunut. Minä vaan aina välillä kilahtelen, kun en muuten saa tuota ääntäni aina kuuluville.

Minä sain muuten Sirulta tällaisenkin joku aika sitten! Kiitos kaunis jälleen kerran!Minun pitäisi lähteä neulomaan sitä kultaista huiviani, jos meinaan, että se on valmis puolentoista viikon päästä...

3 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Kuuleppas. Ihminen, joka hankkii ikkunanpesijän voi aivan hyvin hankkia myös kitkijän. =D

MarjutJ kirjoitti...

Vau, ikkunanpesijät mulle kanssa!

Nia kirjoitti...

Ikkunanpesijät kelpaisi kyllä tännekin :D Niin.. ei siitä kitkijästäkään haittaa olisi *viittaus Anun kommenttiin*

Katsoitko jo Australian? Mitä pidit siitä?