sunnuntaina, heinäkuuta 12, 2009

Aurinkoista sunnuntaipäivän iltaa!

Ihan ensiksi, kiitos kaikille, jotka kehuivat ostoksiani. Hyviä ne minunkin mielestä olivat, mutta kun tässä on ollut taas ylimääräisiä rahanmenoja tuolla maatalouspuolella, niin välillä omatunto soimaa, kun tuhlaa "turhuuteen ja tarpeettomaan". Onneksi isäntä ei koskaan ole kieltänyt käsityötarvikkeiden ostoa tai edes maininnut siitä mitenkään. Itse otan siitä enemmän pulttia! :-)

Mutta sitä minä aina jaksan ihmetellä, kun muilla kissat nukkuu jossakin pehmustetussa paikassa. Meidän kissoilla on tyynyillä varatut laatikot ja lisäksi koiran matto, jonka Leonardo onkin joskus valloittanut, mutta tämän hetkinen tilanne on tämä:
Tämä tuntuu vielä kauheammalta, mutta aika monta kertaa olen Leonardon yllättänyt täältä:
Tämä kivikko näkyy meinaan keittiön ikkunasta!

Ja sitten laitan vielä kuvan eilen illalla keräämästäni kukkakimpusta: tähtiputkea, lehtosinilatvaa, kuunliljaa:
Eilen illalla kävin kitkemässä parin tunnin ajan kasvimaata (sitä minikokoista) ja paria kukkapenkkiä siten, että kaksi kottikärryllistä lähti tavaraa pois pihalta. Yksi itikka tuli iholle asti! Muuten surina, ininä, pörinä kävi ympärillä. Tänään aion vielä yhden kottikärrillisen tyhjentää kukkamaitani!

10 kommenttia:

Mohariina kirjoitti...

Kuunliljan lehdet tekee kukkakimpusta melkein ammattilaisen tekemän näköisen. Ja ei noista lankojen ostamisista kannata stressata, välillä tulee ostettua enemmän ja toivottavasti välillä niitä sitten neuloutuu enemmän.

Satu U kirjoitti...

Meidän Mimmi-kissa nukkuu usein asvaltoidulla pihatiellä.... saa olla varovainen ettei aja autolla päälle.... Kai se on tumman asvaltin lämpö mikä saa siinä viihtymään.

Villasukka kirjoitti...

Kaunis kimppu! Piki nukkuu usein ikkunalaudalla ja iltaisin se kömpii peiton alle niin, että sen pää on miun kyynärpään (joka ei ole pehmeä) päällä. Indykin nukkuu yöt mieluiten niin, että joku osa siitä on miun jalkojen päällä. Ja talvella ne nukkuu saunan lattialle - jonne hellämielinen mami käy laittamassa vanhoja pyyhkeitä tai villatakkeja pehmikkeeksi ;)

Uneksija kirjoitti...

Meidän mirrit muuttivat pari vuotta sitten tallin vinttiin. Ja paljon makoilevat myös lantatunkion päällä. Eli kissat eivät enää halunneetkaan olla öitään tuvassa, vaan jäivät lusmuilemaan ulos. Ja kun ne aloittivat "tallintauksessa" makoilun, en niitä enää tupaan halunnutkaan. Haisevat niin hevoselle ja ovat aina puruissa. Mutta hyvin pojat pysyvät kartanolla ja lämmintä kun on tallissa asustella, niin en ole kovin huolissani, kun ruoka kumminkin kupista maistuu. Ja pihalla kuitenkin mukana hommissa koko ajan kulkevat.

Hannele kirjoitti...

Rentoutuneet kuvat, kaunis kimppu.

Susu kirjoitti...

Jospa nuo nukkumapaikat ovat joko viileitä tai sit sopivan lämpimiä? Helteellä meidän Tassu hekeutuu varjoon ja saunan lauteille joka säällä...

Pike kirjoitti...

Eikös kisulit ole niin itsellisiä otuksia, eivät käyttäydykään kuin muut ... tavikset!

Rita kirjoitti...

Vastaus tuohon kommentointikysymykseen sivuseinälläsi: Ihan niinkuin sinusta itsestäsi tuntuu ja miten aikasi riittää :)

MarjutJ kirjoitti...

Kaunis kimppu! Meilläkin aikoinaan kissat nukkuivat siellä, missä niitä huvitti eivätkä varmasti niille vartavasten tehdyillä pedeillä:)

Äipän touhut kirjoitti...

Huomenta päivää, kissat ovat etsineet näköjään itselleen viieitä paikkoja nukkua. Nättejä ovat. Tässä itse kukin kärsii huonoa omaatuntoa siitä, kun ostelee lankoja ym. mutta, jos ei ole muita harrastuksia niin se suotakoon, onneksi mieheni ymmärtää asian ja arvostaa käsitöitäni.