maanantaina, heinäkuuta 06, 2009

Kissoja ja kukkia

Helmi-rouvaa näkyy sen verran harvoin, että eilen piti ottaa ihan urakalla rouvasta kuvia!
Opettelin ottamaan kuvia nopealla sarjalla, joten sain jopa ihan mukavasti otettua vähän kivempiakin kuvia. Minä aina jaksan ihmetellä, miten muut saavat kissoistaan ja koiristaan hausoja toimintakuvia. Meillä tosiaankin nuo luontokappaleet juoksee kameraa karkuun!
Kuolin! Ei vaiskaan... :-)
Ja nyt mä en jaksa enää sun kameroitas....
Tämän tyyppisiä liikekuvia oli sitten noin 75 % otoksista! :-)
Ja minun kannat alkavat kukkia. Tuleepa niistä tosiaankin kauniita. Tässä vasta ensimmäinen auennut, mutta kyllä nuo loistoonsa vielä pääsevät.

Jaa, käsitöitä. On tehty! Yritän väkertää niitä "hihoja" neiti E:lle. Neitihän tilasi minulta "hihat". Ensin en oikein ymmärtänyt mitä piti neuloa, mutta selvisihän se sitten. Taas piti aloittaa etukappale noin kolme kertaa ja purkaakin piti eikä oikein meinannut tulla mitään. Ohjehan on kesä Novitan ohje. Mutta nyt näyttää valoisammalta, kun toisen etukappaleen olen saanut väkerrettyä takakappaleen lisäksi. Huoh! Miksi minun lapset aina etsii ne vaikeimmat mallit!Haa, Novitan sivuiltahan saakin kuvan tänne ihan helposti.

Juu, noita risutöitä olis tosiaankin ihan kiva kokeilla itsekin, mutta minä kyllä tarvitsisin ensin vähän koulutusta siihen asiaan. Pajukirjojakin on pari tullut hommattua tuonne kirjahyllyyn, mutta eipä ole tullut niistäkään vielä mitään tehtyä...

Mutta nyt hommihin toisihin!

7 kommenttia:

Mette aka mettuska kirjoitti...

Ihana tuo malli, tahtoo kans!

Nia kirjoitti...

Suloinen tuo Helmi <3

-- ja neulemalli.. Kaunis!

nirppu kirjoitti...

Itse tein tuosta sen lyhythihaisen version. En ole käynyt tuon pitkähihaisen mallin ohjetta sen kummemmin läpi, mutta ainakin siinä lyhythihaisessa versioissa oli mun koossa hihojen ranglanit väärin (ne oli lyhemmät hihoissa eli hihat kaventuivat liian äkkiä).

Marjo kirjoitti...

Ihanat kissakuvat! Hauska kaveri! On pitänyt laittaa viestiä, että oli kiva käydä. Harmi kun miusta ei ollutkaan apuja niinkuin suunniteltiin :( Mut huomenna kenties nähdään!

intsu kirjoitti...

Tuo Helmirouva on ihana kisulu!Kukkasi on upea. Minunhan täytyy saada myöskin puutarhaan tommosen. Ja hihattimesta tulee taatusti upea.

Neili kirjoitti...

Kiitos keltaisesta arvontavoittopaketista!
Ihania lankoja ja kaikkea muuta...
Heti aloin miettiä puseron mallia.

Anu kirjoitti...

Oi, kanna on yksi lempparikukistani! Minulla oli niitä aikoinaan pihassani. Harmitti, kun en saanut niitä säilymään talven yli.
Tuo yksi kuva näyttää siltä, että kisu on jäänyt puristuksiin jonkun tukin alle ja heittänyt veivinsä. Piti ihan ottaa lukulasit ja katsoa kuvaa kunnolla. Sitten tukki alkoikin näyttämään ruskettuneelta kädeltä, jossa on rivi tikkejä. Painun pesemään lukulasit... ;)