perjantaina, heinäkuuta 10, 2009

Multa on menny viimeinen järjen hippunen...

Jotenkin vaan tällä viikolla on tullut hankittua kaikenmoista! Citymarketin ja Prisman tarjouslankahyllyt kyllä onnistuin kiertämään, mutta lehtihylly olikin sitten ihan toinen juttu...
Novitan lehtikin tuli ja vaikutti hyvältä. Ainut mikä häiritsi oli calorimetryn selvä kopio. Ja lehti haisee aina pahalle tullessaan. Onneksi se haju hälvenee...
Mutta sitten Neulomossa, joku erehtyi kertomaan, että Hobboksilla on tarjouskirjoja. Kiitettävää oli todella nopea toimitus!
Ja tänään Anttilasta kävin sitten 10 kerää Puroa. Ja miksi mä olen kuitenkin tähän ottanut sen kuvan, jossa ei tuo vyöte ole oikeinpäin. En jaksa vaihtaa... Tästä on tarkoitus tehdä pyöryläliivi Novitan lehdestä. Joskus...

Ja sitten kuvia Wallusta

Tää meidän murheenkryyni. Lainasin Marjolta leikkureita, kun ajattelin säästää sillä yhden trimmauskäynnin ja kuvittelin, että hommahan hoituu helposti. No, Marjon kanssa tehtiin töitä yhteensä neljä päivää! Kiitos Marjo avusta, vaikkei teillä ihan putkeen mennytkään Wallun kanssa. Koira, joka yleensä (ne viimeiset kuullut sanat: ei meidän koira kenellekään mitään tee) ei tee kenellekään mitään, tahtoi vaan haukkua Marjolle. Ei tuo leikkaus meinannut onnistua minultakaan, mutta kai tuo koira sitten tajusi, että pakko kai se on vaan olla ja antaa leikkurin leikata, kun viime tiistaina sitten sain vihdoin loputkin ajeltua. Jollain lailla... Saa nauraa! :-) Juu, ei minusta trimmaajaa tule!

Anu epäili tuota kommentointi keskiviikkoa minun keksimäksi. Juu, ei ollut minun. Vaikka hyvä idea sinänsä. Minä kommentoin vielä torstaiaamuna kaikkia keskiviikkona suosikeissani olevia blogeja. Muissa en käynyt, vaikka koko ajan tulee lisää tosi mahtavia blogeja, joita haluais seurata. Ja välillä tietysti jotain tippuu poiskin, kun blogeja ei päivitetä. Tai siirrytään salasanojen taakse. Olen yrittänyt pitää suosikkilistaani 200 tietämissä, mutta nyt en taas ole aikoihin katsonut, mitä siellä on tapahtunut.

Käytiin tänään pojan kanssa mikkelissä ostamassa hänelle puku, paita ja kravatti. Komea poika! :-) Lisäksi tilasin servetit joihin on painettu poikani nimi ja päivä sekä rippiristi. Mikkelistä löytyy tällainen Somistepaja, joka niitä tekee. Ihana liike ja hyvä palvelu!


Hyttyskarkottimesta en uskalla vielä mennä takuuseen, mutta ei ole kyllä itikatkaan pistelleet. Meillä on kyllä tuullut aika kovasti. Mutta miehet valittelee itikoista!

14 kommenttia:

Ruiskaunokki kirjoitti...

:D Hyvä, että löysit uusia ohjeita, ja perheesi saa taas hieman erilaisempaa päällepantavaa! - Siis ne käsityölehdet ovat kerta kaikkiaan hyödyllisiä ja tarpeellisia!!!

Ja eihän kenelläkään ole ikinä tarpeeksi lankoja; eikä ainakaan sitä lankaa, joka innoittaisi juuri kulloisellakin inspiraatiohetkellä. - Olet selvästi tehnyt hyviä ostoksia! :)

Villasukka kirjoitti...

Ei käsityölehdet ja -kirjat järjettömiä ole, päinvastoin!

Lettu kirjoitti...

Saman virkkauslehden minäkin ostin, himoitsen sitä kukkapaloista virkattua huivia itselleni....sitten joskus sen teen *virn* Novita mulle tuleekin, monta kivaa mallia siinäkin. Vielä (!!!) en ole ostanut Puroa, mutta varmasti tulee ainakin kaulaliinan + baskerin verran sitä hankittua.
Leppoissa lauantaita sinulle :)

TeSa kirjoitti...

Ei sinulta ole järki mennyt.
Hyviä ostoksia olet tehnyt ;)

Marjo kirjoitti...

Ei tuo Vallu oo ollenkaan kaameennäkönen! Pienet epätasaisuudet tasottuu äkkiää...
Ihan totta, Novitan lehti haisee aina aika voimakkaalle.

Vallulle rapsutuksia! Josko se pikkuhiljaa leppyisi miulle :)

Tiinuli kirjoitti...

Hienoja hankintoja olet tehnyt!

intsu kirjoitti...

Ooh,ihania lehtiä sulla! Nivita minunkin postiluukusta kolahti. Söpö tuo Vallu on,ihan hyvin sille vielä karvaa jäikin,ei ole kalju :D

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Onneksi meidän koiraa ei tarvitse "keriä", riittää, kun trimmailee isännän ja tenavien päät :D! - Minäkin tuumin, kun meidän rippikoululaista katselin, että kyllä maar puku tekee miehen! On vaan sääli, kun ei varmasti mahdu enää vuoden päästä. Onneksi on sentään toisetkin juhlat tänä kesänä, että on edes kahden kerran käyttö!
- Jaa-a, siitä siivoamisesta/sotkemisesta vielä: kyllä kait me kaikki sotkemme, ei siinä mitään. Olen vain havaitsevinani, että meidän perheessä muutama osaa siivota jälkiään paremmin kuin toiset ;D. - Kaikki kyllä siivoavat pakon edessä, ei siinä mitään, mutta hiukka positiivista kannustamista siinä tarvittaisiin (joka valitettavasti yleensä äityy motkottamiseksi, kun en itsekään tykkää siivoamisesta, ja olen jo valmiiksi pahalla päällä, jos semmoista pitää edes harkita...)

Anitta kirjoitti...

Minä en huomannut cittarissa lankoja ollenkaan, mutta sieltä tullessa hyökkäs Lanka Vakan ale kori minun kimppuun ja hävisin 4 kerällä bambuisia puuvilloja.

Hyttyskarkottimesta odotan testituloksia. Vois olla hyvä, jos toimii.

Pike kirjoitti...

Voihan Wallua, vaan jopa neljässä päivässä sait leikattua! Meillä ei onneksi tartte, mutta neljäkymmentäkään ei riittäisi, ei koiran koon, päinvastoin, vaan vastenmielisyydestä hoitotoimenpiteitä kohtaan ja on se niin nopee vikkelä että jatkuvasti livahtaisi pakoon.
Ihan hyvää jälkeä ja niinkuin joku sanoi, pian tasoittuu.

Kiva blogi sulla, onnittelut siitä!

Mari kirjoitti...

Samalla tavoin minäkin katsoin sitä pannan ohjetta novita lehdessä, kuin sinäkin. Nuo neulelehdet ovat vaan niin ihania, niitä on vaikeaa vastustaa.

MarjutJ kirjoitti...

Hyviä hankintoja! Aikoinaan etsin niin perusteellisesti pojan yo-juhliin teemaservettejä, mutten löytänyt. Täytyy laittaa paikan nimi korvan taakse.

Anu kirjoitti...

Tuo Purohan näyttää ihan Noro Kureyonilta!!! Noro ja puro - eikös se tarkoita lähestulkoon samaa asiaakin...?

Anonyymi kirjoitti...

oppineet paljon