torstaina, heinäkuuta 02, 2009

Hyvää mieltä ja lintuja ja korentoja

Kiitos Makepeace! Olen aivan äimän käkenä, että minun blogiani näin kehutaan! Tulinpa todella hyvälle mielelle!!!

HYVÄ BLOGI - PAREMPI MIELI -tunnustuspalkinto on tarkoitettu blogille, joka pelastaa kurjan päivän. Se naurattaa, laulattaa tai liikuttaa, ja sitä luettuaan voi vain huokaista tyytyväisenä. Hyvän blogin seurassa nälkäkin unohtuu! Hyvä blogi ei tuijota vain omaan napaansa, vaan ottaa myös muut huomioon - niinpä sen tuottama parempi mieli voi olla seurausta myös kommenttilaatikossa käydyistä keskusteluista. HYVÄ BLOGI - PAREMPI MIELI -palkintoa ei tarvitse saada jotta sen voisi antaa. Palkintoon ei liity eteenpäin jakamisen velvoitetta, vaan sen saa kuka tahansa vapaasti ottaa ja antaa milloin vain blogille, joka tällaisen tunnustuksen ansaitsee. Hyvä blogi - parempi mieli!


Ja sitten niitä lintuja ja korentoja. Tilasin sitten, kun pitkään olin miettinyt (ja olihan siellä kesäkuun tarjouskin voimassa, ilman postituskuluja...) kaksi hienolintua ja kaksi korentoa!

Nää on siis aivan ihquja!! Tykkään minä! Paikkakin näillä on, mutta vielä en ole ennättänyt etsimään jalkoja, joten sitten uusia kuvia. Ja korennot tulee aitan seinälle. Ai, mistä tilasin. No, Risulinnulta tietenkii...
Tänään on taas ollut vähän sutinapäivä, kun sain vihdoin pojan rippikutsut valmiiksi ja postiin. Tekstiksi laitoin sitten, että "Jos sinulla on kaksi leipää, myy toinen ja osta ruusuja" -tai kitarankieliä... Ja sitten tietysti tervetulotoivotukset juhlimaan kanssamme. Minä olen laittanut noihin rippikutsuihin koko perheen kutsujaksi, kun kyllähän me koko perhe tehdään sitä juhlaa. Vaikka tyttären rippijuhlia varten isäntä menikin sinne isojen sonnien karsinaan "leikkimään" että sai kroppansa siihen kuntoon, ettei kyennyt kyllä yhtään auttamaan! Saa nähdä, mitä se tänä vuonna keksii... No joo, ei kai hän ihan tahallaan sentään. Henkihän siinä meinasi mennä silloin!

Mutta nyt laittamaan ruokaa! Lupasin taas tehdä lasangnea, mutta ohjeen otan Anna-Leena Härkösen Taikinaterapiaa -kirjasta, jossa se taitaa kulkea Laiskan miehen lasangnen nimellä. Muuten tuo Taikinaterapiaa näyttäis olevan sama kuin Sopan syvin olemus. Lainasin sen kirjastosta ja kun olen sitä vertaillut, niin paljoa eroavaisuutta ei löydy.

Mutta jatketaan taas hommia...

Ja meinas unohtua. Tietysti samalla kuin rippikutsuja postiin, niin laitoin arpajaisvoitotkin postiin.

5 kommenttia:

Hannele ihailee kirjoitti...

Voi miten kivat nuo risutaideteokset.

makepeace75 kirjoitti...

Sopan syvin olemus löytyy kirjahyllystä ja meillä tehdään monesti Laiskan miehen lasagnea -papuja en tosin laita. Joka kerta on hiukan eri kokoonpano, mutta lopputulos on aina herkkua. :o) Kirjassa on muitakin hyviä ohjeita.

Rita kirjoitti...

Pitäisikin pitkästä aikaa tehdä lasagnea... tai spagettia ja lihapullia, nam.

Onneksi olkoon blogtunnustuksen johdosta! Mun koneella ei näy tuo violetti tekstisi, mutta sen voi onneksi lukea täällä kommenttilaatikon puolella. Hyvänmielen kirjoitus :)

Nuo "risut" sopivat varmaan hyvin aitan seinälle.

Hyviä rippijuhlia teille!

Äipän touhut kirjoitti...

Täältähän löyty uusi blogi. Tuo kissa oli hauskan oloinen kuniita neuleita olet tehnyt.

Anu kirjoitti...

Hei, kyselin tuolla toisessa kommentissani, että teitkö nuo upeat risutyöt itse. Täältähän se vastaus sitten löytyikin.
On sulla vaan mielettömän kiva blogi!!!