tiistaina, kesäkuuta 30, 2009

Kutsukortteja

Ihan ensiksi: kotipaikallani on siis ollut Husqvarna, kun se kerran meni sinne pöytälevyjen väliin. Tuohon Singeriin tulee nyt sitten ihan 40 mm mahdollisimman tumma pöytälevy puusta. Katsotaan nyt mitä siskonmies keksii... Annoin hänelle levyn suhteen vapaat kädet.

Mutta onpa vaikea keksiä pojalle rippikorttia. Tytöille löytyy hempeetä kukkaa ja enkeliä, mutta ei niitä oikein pojalle... Kuitenkaan. Vaikka haluaisinkin, että molemmat kasvatetaan ihan samalla lailla ruoanlaittoon ja traktorinajoon. Tällaisen sain kuitenkin aikaan. Ja poika avusti tuossa reunan koristeluissa. Vielä pitäisi keksiä sisälle jokin hauska teksti. Juu, hauska, kun meidän perhe harrastaa vähän tällaista "erikoisuutta". Häidenkin kutsukortissa aikoinaan luki, että "Suvun keskuudessa liikkuneiden sitkeiden huhujen johdosta, täten..."Tuo kukkakuvio on muuten ainakin 15 v. vanha ja silti sekä leimasin että väri toimi moitteettomasti. Hienoa!

Nyt olen löytänyt yhden hyvän tuohon rippikorttiin: " Jos omistat kaksi ruisleipää, myy toinen ja osta ruusuja". Vai pitäiskö siinä lukea, että osta kitarankieliä tai muuta vastaavaa...

No, mietintämyssy on edelleenkin päässä...

Ps. Pistin tuonne oikeaan reunaa gallupin. Olen monesti miettinyt, mihin aina vastailisin, kun kommenteissa jotain kysytään. Aion käyttää sitä systeemiä, joka saa eniten kannatusta! Ja sitten vastailla muutenkin... :-)

4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kirjoita kutsu runomuotoon. Vaikka se taitaa olla nykyisin jo vähän klisee... Minun kummityttöni kutsui minut rippijuhliinsa ihan tekstiviestillä - viesti sentään tuli tytön omasta numerosta, ettei vanhempien, vaikka tiedä sitten, kuka sen viestin oli kirjoittanut. ;) Oli kuitenkin ihan lyhyesti viesti, että silloin ja silloin klo 10 konfirmaatio, ja siunaava kummi kirkkoon paikalle klo 9.15. Kyllä sellaisella kutsullakin juhliin tullaan. :)

Mette aka mettuska kirjoitti...

Meillä myös harrastetaan silloin tällöin huumorikutsuja. Rippikutsut tosin laitoin ihan tavalliset. Kaunis kortti! Ja ihana myös tuo vanha ompelukone :)

MarjutJ kirjoitti...

Kaunis kutsu tulossa! Meillä tehtiin kutsut ihan koneella. Pistetiin rippikirkon kuva toiselle sivulle ja hyvin asiallinen kutsu toiselle puolelle. Huumori olisi ihan hyvä, mutta kun yleensä runoilupuoli lakkaa toimimasta silloin kun sitä tarvitaan.

makepeace75 kirjoitti...

Tulehan hakemaan omasi pois. ;o)