perjantaina, kesäkuuta 12, 2009

Se on valmis (virkattu sukka)!

Juu, vain yksi sukka, mutta nyt on pakko aloittaa yksi muu juttu. Se on vähän sellainen hys-hys -juttu, mutta kyllä siitä vielä kuvia tänne tulee.
Aika vinkeä tuo virkattu sukka on ja aika vinkeää sitä oli tehdäkin. Vähän kyllä sovelsin, kun en ihan tajunnut ohjetta, sehän oli siis englanninkielinen, mutta kyllä siitä sukka tuli. Yksi harmaa hius tuli, kun mietin, että miten tuo tehdään, että pohja on kiinteillä silmukoilla ja päälipuoli pylväillä, mutta sekin sitten meni ihan loogisesti. Kiinteitä silmukkakerroksia piti olla kolme vastaamaan yhtä pylväsriviä.

Mette
haastoi minut jo jonkin aikaa sitten kertomaan itsestäni 7 asiaa. Olen tämän tyyppiseen meemiin jo vastannutkin, mutta kun haluan kertoa itsestäni niin paljon, niin yritetäänpäs keksiä taas jotain:

1. Olen toivottoman iltauninen ja nykyisin herään ensimmäisiä kertoja jo neljältä, mutta en osaa siihen aikaan mitään vielä tehdä.

2. Luen aina iltaisin ennen nukahtamista

3. Joka kerran, kun päätän tiputtaa painoani 3-5 kg, painoni lisääntyy ja kun elän ns. normaalisti painoni pysyy tasaisena. Tätä en ymmärrä itsekään....

4. Olen äärimmäisen laiska ihminen, joka kuitenkin saa yllättävän paljon aikaan! Tämä on joskus aiheuttanut minulle työuupumusta, koska pidän itseäni laiskana, mutta kun tarkastelee tehtyjä töitä, niin kyllä sitä päivittäin paljon saa aikaan. Vaikka välillä istuukin telkkarin ja tietokoneen ääressä...

5. Pukeutumistyylini on melko tavallinen, mutta tykkään yli kaiken pienistä yksityiskohdista, joita välttämättä muut eivät edes huomaa.

6. Edellinen pätee myös sisustamiseen... (Ai, mihin sisustamiseen, meillä mies sisustaa, kuten edellisestä postauksesta voi lukea...)

7. Ymmärrän englantia kutakuinkin hyvin, mutta olen arka käyttämään sitä puheessa ja kirjoituksissa. Haluaisin kovasti oppia sitä sujuvasti. Yksi syy sekä kielien puhumattomuuteen että laulamattomuuteen (olen joskus osannut laulaa!) on mieheni, joka on pikkutarkka kaikessa ja jo aikoinaan seurusteluaikaan huomautteli laulun puhtaudesta tai kielien käytöstä, joten olen jättänyt nämä asiat hänelle. Minulla on siis ihan hyvä mies, mutta... :-) Juu, ja mies puhuu sujuvasti englantia sekä laulaa kuorossa, joten hän osaa ne paremmin! Ai, minultako puuttuu hyvä itsetunto :-)

No, siinä taas jotain uutta minusta.

Juu, tuota ilmalämpöpumppua minä vastustin ihan jonkun aikaa ja sitten onnekseni kodinkoneliike, joka noita myy, ei joutanut tuota asentamaan, mutta sama liike huoltaa traktorien ilmastointia, joten kun tulivat laittamaan niitä kuntoon, niin perhana soikoon, asensivat myös tuon ilmalämpöpumpun!!! No, on siitä ollut siis puhetta jo jonkin aikaa, mutta kun se vaan on ruma! Kai siihen silmä tottuu...

10 kommenttia:

Pelagia kirjoitti...

Meilläkin on tuo ilmalämopöpumppu. Ja aivan keskellä olohuonetta. Onneksi olen suurpiirteinen sisustaja, joten silmäni ohittaa sen sujuvasti eikä edes pahemmin ärsytä, mutta kyllä joku voisi kehitellä noiden muotoilua hieman... Tuohon laulamiseen ja englannin puhumiseen - minä taidan olla omassa huushollissani se, joka taidan kumpaakin paremmin, mutta en kyllä arvostele puolisoani - näistä asioista, muista aiheistakin riittää arvostelua ihan kyllästymiseen asti... ;-). Laula ja puhu ihan rohkeasti vaan, tuo arvostelu kertoo enemmän puolisosi itsetunnosta kuin omastasi... =)

nirppu kirjoitti...

Meillä on kans ilmalämpöpumppu eteistiloissa. Väri on ihan tyylikäs harmaa - en ole osannut sitä moittia, koska ilman sitä lämpötila kohoais kolmeenkymmeneen asteeseen kesällä.

Kivat nuo virkatut sukat. Tuollaisia en ole koskaan tehnytkään. Löytyyköhän netistä ohjeita virkattuihin sukkiin? Voisin vaikka kattella...

Mette aka mettuska kirjoitti...

Kaunis sukka! Onpa kyllä vähän ei-niin-esteettinen kapistus tuo pumppu :D

makepeace75 kirjoitti...

Onpas kyllä hauskat sukat! En muista ennen nähneeni virkattuja, kuullut olen kyllä, että sellainenkin on mahdollista. ;o) Kokeilisin, jos en potisi edelleen virkkauskammoa.

Nia kirjoitti...

Aivan ihana sukka kerrassaan! Mikähän se hyshysjuttu mahtaa olla ^__^ *miettii*

Päivi kirjoitti...

Kaunis sukka, kaikkeen se virkkaaminenkin laajentuu. Mielenkiintoista:) Tuo ilmalämpöpumppu ei todellakaan ole kaunis kapistus, miksiköhän niitä ei saa vaikka marimekkokoristeisena, wirn*

Mari kirjoitti...

Hauskan näköinen tuo virkattu sukka! :)

intsu kirjoitti...

Voi kun kiva tuli virkatusta sukasta. Voi ilmastointilaite! Voi että kuinka mä inhoon niitä! Ymmärrän tosi hyvin sun ärsyynnyksen. Meille sellainen tuotiin yhtenä kesänä keskelle olohuonetta ja se oli malliltaan sellainen kuin pulsaattoripesukone!! Ja mä sanoin,että täältä olohuoneesta ja koko talosta lähtee nyt jompi kumpi,minä tai tuo pulsaattori! No se on sitten siitä saakka ollut toimistohuoneen nurkassa!

Pike kirjoitti...

Mie olen vielä saanut pitää pääni tuon lämpöpumpun suhteen, ei ole tullut meille asumaan. Siis suunnittelun suurmaassa Suomessa ei löydy suunnittelijaa, joka tekisi noista kauniimpia, siedettävämpiä (ulkolaisiahan nuo nykyiset taitaa olla, mutta ....).

Voihan rähmäle sun miestäs, meinaan laulun ja kielitaidon kannustamisessa, näen ihan punaista puolestasi. Toivottavasti ei sama päde lasten kasvatukseen ja kannustamiseen, huoh. Sinuna laulaisin ja vääntäisin kieliä aina tarpeentullen, kiusallanikin. Ei mullakaan ole kumpaakaan taitoa, mutta runsaasti viljelen sitä vähäistäkin osaamistani, lue osaamattomuuttani.

Siru71 kirjoitti...

Blogissani on siulle tunnustus.