perjantaina, kesäkuuta 19, 2009

Saa nauraa....

Ei ihan vielä, postauksen lopussa. Mutta laittelen tässä taas ensin vähän pihakuvia. Vihdoinkin onnistuin saamaan tämän ADHD-linnun kuvattua. Luin Kotivinkistä, jonka erehdyin taas ostamaan pelkän kannen perusteella, että västäräkin poikasilla on ihan selvä ADHD, tilheillä on ongelma, kun syövät happamia pihlajanmarjoja, lokit kuuluvat roskasakkiin ja käet ovat sosiaalipummeja. Tikoilla on puolestaan ihan selkeä ahdistus, kun hakkaavat päätä seinään... Ihana kirjoitus!
Ja tässä on sitten minun maustemaa. Moneen paikkaan sitä suunnittelin ja kun huomasin, että sisällä olevat mausteet kuoli kuivuuteen, niin laitettiin poika S:n kanssa maitotonkka ja päälle siivilä ja persiljan ja sitruunamelissan siemenet siihen. Kukkapenkissä kyllä kasvaa jo persiljaa ja kasvimaalla tilliä, joten katsotaan nyt mitä tästä tulee...
Sain myös tänään leikattua vuorimäntyjen kasvut. Olen leikannut ne aina ennen juhannusta ja ovat sitten kasvaneet ihan nätisti eivätkä ole ränsistyneet. Tykkään vuorimännyistä, kunhan ne pitää aisoissa!

Vaihdettiin myös poika S:n kanssa verhot (tytär siivosi muuten) ja laiteltiin joskus aikoinaan askastelemani paperinarukukat koristeeksi seinälle.
Ja nyt saa nauraa! Minähän tunnetusti "rakstan" kaikenlaisia erikoisia lankoja. No, tällaisiakin lankavyyhtiä piti ostaa ja siitä heti neulomaan... Mutta ohje oli saksankielinen. Olen minä saksaakin lukenut ja ymmärsin, että 224 silmukkaa olisi pitänyt ensin luoda, mutta kuvio oli vain 20 silmukalle, joten tein vaan 20 silmukkaa ja aloitin vyötteen ohjeen mukaan neuloa....
Juu, ei tullut tällaista! Joku oli vielä repinyt vyötteen, mutta kyllä kuvasta jotain näkee... Taitaa tämän blogin suuntaus muuttua, ei kai kukaan käsityöimmeinen tällaista virhettä tekisi. Lisäksi tuon vyötteen toisella puolella oli englanninkielinen ohje, jonka heti ymmärsin!
Nyt ruoanlaittoon ja jäi tiistaina katsomatta ja tallentamatta Metsolat, joten onneksi tulee tänään uusintana.

Ps. Vastaan vielä Nonnan kysymykseen, että laakasiiloihin on rehut tehty ja sunnuntai-iltana isäntä lähtee kuulemma niittämään, että urakointipaalaajalle riittää hommia.

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ihana tuo lintuja koskeva kirjoitus. :) Ja heh, minun piti kaksi kertaa lukea tekstisi, kun luin ensin että "lankasiiloihin". ;) Että onko sinulla niin paljon lankaa, että kokonainen siilo niistä täyttyy. ;) Mitäs pikku virheistä, kaikkea sattuu tekevälle. :)

Anu kirjoitti...

Heh heh heh. Hauska tuo Kotivinkin lintukuvaus. =D