maanantaina, kesäkuuta 22, 2009

Tura pöytärätti!

Helmiksen blogista löytyi linkki tähän pöytärätin malliin ja niin sitä piti kokeilla. Lankana oli Lidlistä ostettu Sensatione ja hyvin se väritykseltään tuohon kävi. Paitsi sitten.... menin ja painelin silitysraudalla 100 % polyesteria (muistaakseni) ja niinpä tuo lässähti ihan kokonaan. Juu, ei hyvä! Mutta varmaan jostain paremmasta langasta todella hyvä ja kaunis!
Eilen tuota neuloessa katsottiin lasten kanssa Subbarilta Adan Sandlerin elokuva Little Nicky. Olipa vähän älyvapaa, voisko sanoa, mutta ihan harmitonta huumoria. Vaikkakin Sandlerin puhetapa välillä toooodella ärsytti ja heti alusta pitäen!!!

Arvontavoittajatkin ovat ottaneet yhteyttä, kiitos heille! Nyt aloitan pakettien suunnittelun. Ensi viikolla on sitten postitus jossain vaiheessa. Tällä viikolla älkää paketteja odotelko! :-)

Hyvää alkanutta viikkoa!

6 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Kivat värit!

Nia kirjoitti...

Mukavaa viikkoa sinullekin :) Toivotaan, että aurinkoa riittää koko viikolle!

Mette aka mettuska kirjoitti...

Onpa veikeä rättimalli. Minulta meni nyt arvonta ohi, kun on yhteydet temppuilleet, onneksi pääsee taas linjoille =)

Mette aka mettuska kirjoitti...

Onpa veikeä rättimalli. Minulta meni nyt arvonta ohi, kun on yhteydet temppuilleet, onneksi pääsee taas linjoille =)

intsu kirjoitti...

Minusta rätti on tosi kivan näköinen. Haittaakos se mitään jos lituskaksi prässääntyi,kun rättinä käyttää!

Heidi kirjoitti...

En mäkään varmaan olisi lähtenyt mehiläishommiin jos olisin tiennyt mikä homma/työ siinä loppujen lopuksi on??? Halu oli vaan niin kova ja kauan ja sitten lähdin haavetta toteuttamaan:) Kyl mä vielä jonkin aikaa tarhaan mutta en varmaan loppuelämää. Kun kumppanikin olisi asiasta kiinnostunut niin olisi tekeminen helpompaa ja mukavampaa kaksin...mutta ei ainakaan tässä suhteessa! Jäikö teillä välineitä vai hävitittekö kaikki?