maanantaina, kesäkuuta 01, 2009

Ja kesäkuun ensimmäinen

Tällainhan nämä otsikot syntyvätkin....hih!

No niin, kuvia taas ihan jostain muusta kuin käsitöistä. Mutta kyllä niitä jossain vaiheessa valmistuukin. Nyt on vaan kädet sen verran kipeänä kaikista mahdollisista työasennoista, ettei oikein jaksa virkkuukoukkua ja puikkoja käsissä pitää.

Tällaisen kukka-asetelman kävin kuitenkin tekemässä. Tuo tulikellukka on aivan ihana eikä vaadi suurempia hoitoja. Leviää hyvin! Joidenkin mielestä liian hyvin, minulle riittävästi! Tulikellukka kukkii näin alkukesästä, mutta on se minulla kukkinut myös syksymmälläkin. Muistaakseni silloin olen jaksanut keväällä leikata kukkavanat poikki. Eikä meillä pahemmin lannoitella, ainut mitä tehdään on kevyt kitkeminen. Siis todella kevyt... :-)
Tämän pensaan kuva on ikkunan lävitse otettu, mutta tää pensas sijaitsee just toimistohuoneen ikkunan alla. Kun me muutettiin tähän, kaksi pensasta oli keskellä pihaa ja vaikka tämä on väritykseltään vallan mainio, etenkin kukkiessaan, niin tässä on pirun pitkät ja pistävät piikit. Joten siirrettiin sitten tänne vähän pihan taakse. Tykkään, jos tässä ei olisi piikkejä. Ja nyt arvoitus, mikä pensas onkaan kysymyksessä? Juu, muistin itse tämän aikoinaan, mutta nyt ei minkäänlaista muistikuvaa nimestä!
Ja Marjutilta ropsahti taas tunnustus. Kiitos kaunis jälleen! Nyt ei vaan malta jatkaa.
Tänään tuli ostettua kaksi omenapuutakin: Antonovka ja Punakaneli. Katsotaan nyt kuinka kauan ne säästyvät jäniksiltä ja myyriltä!

Hyvää kesäkuuta!

6 kommenttia:

routa kirjoitti...

tarjoaisin hurmehappomarjaa pensaalle nimeksi

MarjutJ kirjoitti...

Voi, omenapuita. Meillä ei ole ollut koskaan onnea niiden suhteen.

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Ihanan kimpun poimit, paketti tuli perille, kiitos kovin, mielisuklaatani, enhän raski rätiksi laittaa..

Marjo kirjoitti...

Miekin haaveilen omppupuista. Meillä ei oo hengissä kun yksi ikivanha, tekee kyllä hyviä omppuja ja paljon. Kaksi nuorempaakin oli. Ne myyrät!

Stanna kirjoitti...

Oma perheomenapuumme on juuri tulossa satoikään, eräänä päivänä pojan kanssa kukkia laskettiin useampi kymmenen. Ja se on muuten ainoa puu tontillamme, muita ei vielä ole istutettu kun en millään keksi mihin laitettaisiin.

Pirena kirjoitti...

Viime vuonna joku esitteli näihin aikoihin blogissaan tuota samaa pensasta, meilläkin on sellainen on. Ei vaan ole tietoa nimestä. Siitä kumma että kukan haju on samalla hyvä toisaalla taas kuvottava.