sunnuntaina, toukokuuta 31, 2009

Toukokuun viimeinen

Kävin kuvailemassa eilen ostettuja kukkia ja samalla perennamaita muutenkin...
Keksittiin tyttären kanssa käyttö betonikakulle ja ostettiin siihen sopiva kukka. Orvokit ovat nykyisin suosikkejani. Niistä löytyy niin mahtavia värejä...
Eräs perennapenkeistäni. Tässä kukkii kauniisti tulikellukat. Takana on sitten myöhemmin kukkivaa palavaa rakkautta ja valkoisia narsisseja, välissä isoniittyhumalaa, joka meinaa tuosta penkistä hävitä. Juu, ja ei saa kiinnittää huomiota siihen, että en ole innokas kitkijä. Ai, kiinnititte kuitenkin... :-)
Sarviorvokit siis kukkii mitä mainioimmin. Penkissä myös viinisuolaheinää ja akileijoja.
Ja tämä rautasaavi (jota mies pitää romuna, minusta hieno kukka-astia!) sisältää nyt mustia orvokkeja, kesäneilikan ja murattia.
Ja nämä kukkii nyt ihanasti. Ja ovat levinneet vähän sinne sun tänne.
Lisää romua: kukat vanhassa savustuspöntössä aitan seinustalla.
Tätä minulla ei ole aikaisemmin ollutkaan. Eikös tämä ole mustasilmäsusanna. Tai sitten ei...
Ja syreenit ovat kohta täydessä kukassaan.
Ja tähän penkkiin tuli sitten tällainen versio. Cannat takana ja orvokkeja edessä ja eikös nuo keskellä ole dahlioita... Ja vielä on kukkia istutettavana... Huoh!

Hyvää helluntaipäivää!

5 kommenttia:

äiti-puffa kirjoitti...

Oi, kyllä nyt on niin laitettu kesää. Jospas minäkin saisin otettua itseäni niskasta kiinni pihan suhteen: en ole tehnyt kertakaikkiaan yhtään mitään! Hiukkasen rankka kevät takana...
Uteliaana kyselen, miten aiot laittaa betonisen rapaperin esille? :)

MarjutJ kirjoitti...

Hienoja istutuksia! Me repäistiin tänä vuonna ja ostettiin viinirypäle:D Mutta säätiedotus lupasi mahdollisia hallayöitä, joten saa nähdä, miten köynnös kestää.

Ritva kirjoitti...

Onpa paljon ihania kukkia ja hyviä oivalluksia! Ja on se mielestäni mustasilmäsusanna tuo yksi. Miten muuten tuo tulikellukka, onko se helppo kukka, vaatiiko millaisen maan jne jne.....nätti se on ainakin - niinkuin kaikki kukkasi!

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Miehiä ei kannata kuunnela ;)
Minun mieeni on jo oppinut.

Anonyymi kirjoitti...

geotorelxzp debt consolidation services
credit card consolidation