perjantaina, toukokuuta 29, 2009

Eiliset kuvat

Kävin jo eilen kuvailemassa nämä ja latasinkin, mutta sitten tuli vieraita, joten nyt vasta laitan nämä julki!

Kukka, joka mietityttää, mikä on. Löytyi pellon reunalta.
Ja sitten navetan nurkalta löytyi tällaisia orvokkeja tai ainakin ne näyttää orvokeilta. Näitä oli paljon. Yrittäisköhän siirtää pihaan näkösälle.
Ja sitten maakellariin päin kuvia. Kriikunat kukkii nyt todella kauniisti. Maakellarin ympärys on tuollainen sikinsokinsekainen. Siellä kasvaa valkovuokot, nykyisin sinivuokko (jonka siirsin sinne vastikään vanhempieni rivitalon viereiseltä sepelikolta eli ei ole metsästä haettu) ja muuta hauskaa.
Ai niin, tämä kevähärkki, joka on vähän villiintynyt muutenkin meidän pihassa. Joutuu välillä kitkemään...
Ja sitten kävin pari viikkoa sitten katsomassa lampaita. Nää on suloisia, paitsi kun yli 350 lammasta on nälissään aamulla, niin meteli on kauhea!
Minä sain Sirulta tällaisen. Kiitos kaunis!
Tätä aion jatkaa, eli säännöt: anna tämä kaikille ihanille blogeille ilahduttamaan heidän päiväänsä.

1. Stanna
2. Tassullinen
3. Nia
4. Marjut

Ja muille, jotka käyvät lukemassa blogiani ja välillä kommentoivat. Nyt on vähän kiirus, niin en malta kaikkia nyt laitella tähän. Anteeksi, kiitos ja näkemiin! Tää lähtee nyt kyläkaupalle kananmunia ostamaan ja sen jälkeen puutarhalle kukkia ostamaan.

Hyvää viikonloppua!

6 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta! Kävin myös eilen puutarhalla kukkia ostamassa. Amppelikukkien hintaerot ovat vaan huikeat kahdella lähekkäin olevalla puutarhalla. Toisella, joka mainostaa ja joka myy lisäksi torilla, amppeli maksaa 17€. Toisella hiukan pienemmällä puutarhalla vastaava amppeli 14€ ja tarjouksessa 10€. Tosin kukat eivät ole ihan yhtä runsaita, mutta myöhemmin kesällä ei eroa enää huomaa.

MarjutJ kirjoitti...

Vuoroin vieraissa; kurkkaa blogiin:D

Neili kirjoitti...

Ojakellukka - Geum rivale

Villasukka kirjoitti...

Neili ehti ensin - ojakellukka. Minun lempparini (tai yksi niistä).

Marjo kirjoitti...

Kiitoksia tästä tunnustuksesta. Miulla aamulla blogatessa meni tää vähän ohi... Pitää yrittää muistaa käydä nappaamassa.
Ihan varma en oo tuunko neuletapaamiseen tiistaina. Yritän. Jos en tuu, ni ollaan yhteyksissä muuten.

Nia kirjoitti...

Voi kiitos kaunis! <3 Anteeksi, että näin myöhään vasta kommentoin, mutta kovin on ollut hoppua täällä päässä lähiaikoina :)