sunnuntaina, toukokuuta 03, 2009

Meille ei enää koskaan oteta...

...karvallista koiraa. Eilen pesin koiran ja kuivasin ja ajelin tunnin verran. Ei vielä näyttänyt, että yhtään karvaa olisi lähtenyt. Äsken jatkoin. Nyt sain jo korvia vähän siistimmäksi ja etutassut, vaan nyt loppui mun selkä! Kun ei meillä ole oikein kunnon trimmauspöytää. Täytyy vähän suunnitella. Ja tietty Wallu teki kaiken mahdollisen vaikeuttaakseen leikkaamista!

Äh, ja Suomi pelaa taas ihan onnetonta kiekkoa.

Eikä mulla ole nyt mitään kuviakaan. Pitäis lähteä siivoamaan pihamaata. Vielä tuo on kyllä niin märkä, ettei mitään kiirettä, mutta yhden kukkapenkin paikkaa suunnittelen uusiksi. En tykkää rohtoraunioyrtistä, kun se aina rämähtää maahan. Se saa siirtyä pihan alalaitaan - sinne jonnekin näkymättömiin - ja tilalle laitan myöhemmin jotain nätimmin pystyssä pysyvää.

Mutta nyt ruoanlaittoon ja jospa vaikka tänään jotain käsitöitä. On mulla yksi decoupage-juttu jo kuivumassa. Teen niitä koivukiekkoihin, joita sain työpaikaltani. Meinasin tehdä niistä aitan seinään kollaasin. Joskus...

Hyvää sunnuntaipäivää!

7 kommenttia:

Nia kirjoitti...

Rentouttavaa sunnuntaita sinullekin :)

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Pomulehdellä on nätit lehdet koko kesän ja kauniit limenin vihreät kukatkin, jotka kannattaa leikata pois kukkimisen jälkeen, kiva kaveri lemmikin kanssa.

Hannele kirjoitti...

poimulehti

Marjo kirjoitti...

Käytit varmaan niitä mustia muovijuttuja Wallun ajelussa? Kun ekan kerran kokeilin trimmauskonetta, kokeilin myös niillä muovijutuilla, mutta miusta tuntu, että jättää hirmu pitkäksi karvan (Peellä oli sillon tosi pitkä tukka). Siispä hylkäsin ne ja vetäsin pelkällä koneella, oliko se nyt 3 mm se terä siinä pisimmillään. Jopa alkoi eroa huomata!
Ergonomia koiran trimmauksessa on miullakin kaukana. Ihme asennoissa könötän ja hyvä että liikkeelle pääsen trimmaussession jälkeen. Kärsivällisyyttä toivotan trimmaukseen! Jos tuntuu toivottomalta ja haluut vertaistukea ilmoita :)

Se auto-ohjelma, jota tarkotin on vroom, vroom.

Villasukka kirjoitti...

Onneksi meidän katteja ei tarvitse trimmata, harjata vaan ja siinäkin on jo työtä kun toinen juoksee karkuun ja toinen yrittää ängetä siihen tilalle ihan väen väkisin.

Ja se naapurin karhu - ei sen luulis palelevan enää, kun se on siinä oven pielessä ympäri vuoden. Huivi tuoksahtaa vienosti tervalle :)

nirppu kirjoitti...

Mietin just samaa kuin Villasukka, että onneks noita kissoja ei tartte trimmata, vaikka joskus olen niitäkin pessyt ja sitten meni toisella se alusvilla ihan sotkuun...

MarjutJ kirjoitti...

Onhan niitä karvattomia koiria olemassa ja niille pääset neulomaan takkeja, kun palelevat:)