keskiviikkona, toukokuuta 13, 2009

Rintasyöpää vastaan ja konsertissa käyntiä

PLEASE KEEP HER GOING

Tämä nainen marssii rintasyöpää vastaan. Lähetä hänet matkaan maailman ympäri, niin että hän pääsee perille.
Tee se tukeaksesi kaikkia niitä naisia, jotka ovat sairastuneet tähän vakavaan tautiin.

Hän kulkee maailman ympäri – blogistaniassa! *Lähetä hänet jatkamaan matkaa* - paina copy-nappia nyt! Liitä kirjoitukseen ja julkaise!

Näin tämän Ritalla, mutta kävelevänä nappasin kuvan loppujen lopuksi Annen blogista. Kaverini sairasti rintasyövän. Onneksi näillä näkymin parani syövästä, mutta ainahan se uusimisen pelko on takana.

Ja sitten vielä:

Tässä linkissä voit myös tukea rintasyöpään sairastuneita. Kun käyt klikkaamassa ja lukemassa mainoksia, mainostajat lahjoittavat rahaa rintasyövän ehkäisemistyöhön. Klikkaaminen on ilmaista. Sen voi tehdä kerran vuorokaudessa.

Click here, for free, and help breast cancer patients.

Eilen oltiin sitten katsomassa pojan esiintymistä koulun bändin kanssa. 8- ja 9-luokkalaiset esiintyivät ja kylläpä oli mahtavaa kuunneltavaa. Muutenhan bändin jäsenet vaihtoi soittimia ja lauloivat sikin sokin sekaisin, mutta meidän poika ei kyllä muuta soittanut kuin sähkökitaraa, mutta täytyy myöntää, että on hän niin hyvä siinä, että taisi pitää muun bändin sillä kasassa. Ja soolot tuli komeasti. Välissäkin piti vähän kikkailla, niin sai omat aploodit pariinkin kertaan. Ja minä en edes silloin taputtanut, kyynel silmässä vain katselin minun pientä, isoa poikaa! Kylläpä äiti voi olla lapsestaan ylpeä! No, ettei mene ihan oman pojan kehumiseksi, niin oli siellä monta muutakin hyvää esiintyjää, joten konsertti oli kokonaisuudessaan mahtava.

Ja Suomikin pääsi Euroviisuihin. Jes! Katsoin kyllä semifinaalit vasta tänä aamuna, kun en jaksanut eilen valvoa niin myöhään.

Vaan nyt töihin ja siivoamaan ja ruoanlaittoon ja...

4 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Kävin klikkaamassa ja kuvan kopioin seuraavaan juttuun.

Rita kirjoitti...

Hieno juttu että sait noin hyvän postauksen aikaan ja kuvan naisen liikkumaan!

Onneksi olkoon muusikkopojan johdosta. Musikaalisuus on arvokasta henkistä pääomaa.

Siru71 kirjoitti...

Blogissani on siulle jotain :)

makepeace75 kirjoitti...

Haastetta pukkaa, kurkkaahan blogiini. :o)