maanantaina, toukokuuta 25, 2009

Vieläkin sattuu, mutta saatukin on tänään

Kuten näette, kuva on surkea, mutta tämä näin pikaisesti blogattuna: sain tänään tuollaisen juustosetin, kun jatkoin kuitenkin Suuren käsityölehden tilausta. Voin vielä katuakin, mutta kun viimeisessä lehdessä oli kuitenkin jotain inspiraatiota... Tai sitten ei, kunhan nyt tutkailen tarkemmin.

Tuo visakoivuinen kynä tuli myös tänään. Sen toi eräs yli 80 vuotias mies, joka kävi hakemassa pienelle alalle kauransiemeniä. Tämä mies on entinen kansanedustaja ja meillä on hänen kotitilansa pellot vuokralla. Mutta onpa aivan ihastuttava kynä!!

Matti Sig Inkistä menehtymistä suren! Nuorena tyttönä tuli Sigiä kuunneltua paljonkin ja pitihän sitä käydä livenäkin katsomassa. Minulla on hänen nimikirjoituksensakin jossain.

Tänään myös opetin tytärtä ajamaan muutaman metrin autoa. Juu, on vielä onneksi aikaa marraskuuhun ennen kuin tyttö kortin saa. Autokouluun hän saa mennä, mutta vähän pitäisi opetella jo autoa heiluttelemaan. Käytin myös surutta lapsityövoimaa hyväkseni: muksut sai pestä toisen auton.

Mutta tässä pikaisesti. Tänne mennään huomenna eli Korholan lomapesään. Ja samalla reissulla käyn viimeiset betonivalut pois kotia.

Hartia on vielä kipeä, mutta kävin tänään droppeja apteekista. Samalla kävin matolääkkeet Wallulle. Wallu ei nyt ole täysin kunnossa, joten ostin vielä sellaisia mahalääkkeitäkin suoliston toiminnan parantamiseen. Jos ei niillä mene nopeasti ohitse, niin eläinlääkäri aika on varattava. Eläinlääkäri tulee meille vasta parin viikon päästä, niin sinne ei viitsi odotella. Mutta epäilen suuresti, että hiiriä ja myyriä on tullut taas naposteltua liian kanssa. Muuten kun ruokavalio ei ole muuttunut mihinkään.

Hyvää alkanutta viikkoa

1 kommentti:

MarjutJ kirjoitti...

Meillä on myös tyttö saanut ajella autolla yhdellä rauhallisella paikalla kotitalon lähellä. Meillä on suuri ongelma, kun tämä odotettu 18 tulee täyteen vasta joulukuussa.

SIG-Inkisen kohtalo on myös ajatelluttanut.