tiistaina, toukokuuta 12, 2009

Tämä viikko! Huh...

Ihan tosi, minä tarvitsen helikopterin tai sitten poliisit vois olla niin ystävällisiä, että pysyttelisivät poissa minun ajoreiteiltäni! Tällä viikolla, ensi viikolla lupaan taas ajella ihan rauhallisesti... tai sitten en...

Sunnuntaina oli siis äitienpäivä. Minä siivosin! Ja isäntä teki peltotöitä. Neiti E oli ainut meidän perheestä, joka toivotteli hyvää äitienpäivää. Juu, lahjoja en saanut, kun toiveessahan on se Henry-imuri.

Aamupäivästä kävi vieraitakin, mutten edes kahvia jaksanut keittää. Hyvä emäntä!

Eilen sitten aloitin jälleen siivoamaan askarteluhuonetta. Ja päätin aloittaa tuosta ikuisen riesan komerosta. Eli sinne työnnetään kaikki ihan sikin sokin ja sitten sieltä ei mitään löydä. Otin vertailukuvat. Yllättävää kyllä siistiin komeroon mahtuu paljon enemmän tavaraa... :-)Eilen oli poika S:lla viikon ensimmäinen esiintyminen. Musiikkiopiston Juvan toimipisteen kevätjuhla. Siellä kuskarina oli isäntä. Tänään mennään sitten koko porukka koulun valinnaisen musiikin esitystä katsomaan. Poika siis esiintyy siellä.

Huominen voisi olla vaikka lepopäivä, kun torstaina meikäläinen käy töissä: Rantasalmen kautta Savonlinnaan ja Parikkalaan ja sieltä puoli seitsemäksi Mikkeliin. Tämä päivä on tiukka. Mikkeliin on jouduttava sen takia, että poika esiintyy myös siellä.

Perjantaina Savonlinnan kautta Enonkoskelle ja sitten puoli kuusi pitää olla katsomassa Rantasalmella, kuinka betonivalut onnistuivat!

Ja lauantaina sitten poika S:a taas kuskaamaan rippikoulutilaisuuteen ja sitten sieltä pois. Pitäisi kai mennä sinne vanhempien tilaisuuteenkin, jossa kerrotaan Lapin leiristä, jonne poika siis lähtee heinä-elokuun vaihteessa. Isäntä ei varmaan enää loppuviikosta jouda mihinkään, kun pitää saada jo melko tiuhaan tahtiin kylvettyä siementä maahan.

Liekö nämä peltotyöt aiheuttaneet sen, että minäkin näin viime yönä unta lisääntymisestä: minulle oli syntynyt pieni tyttö! Onneksi se ei käytännössä ole mahdollista :-).

Ja siivousta jatketaan...

4 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Huh, aikamoinen viikko!

Nia kirjoitti...

Ompa teillä ollut kiirusta :o

Ja mitä tuohon siisteyspolitiikkaan tulee, niin niinhän se taitaa mennä, että siistiin kaappiin mahtuu enemmän ;) Sama pitäisi meilläkin tehdä, kun vaan joku saisi aikaiseksi.. :D

Siru71 kirjoitti...

Onpas siulla ajamista, huh!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Siistiltä näyttää komero :). (Minäkin näen noita "lisääntymisunia", jopa silloin tällöin, mutta ei ole mahdollista meilläkään, joten mistä lie johtunee... :).)