lauantaina, toukokuuta 30, 2009

Peruna on maassa ja kukat on haettu....

Peruna on nyt istutettu. Tässä kuva ja katsokaa tuota yhtä nelijalkaista apuria. Minä en vaan ymmärrä, miksi se haluaa syödä kaikki näkyvillä olevat perunat!!Kukatkin tuli haettua läheiseltä puutarhalta. Juu, ja mopo karkas tietty käsistä ja kauuuuuuuaaas... No, en minä ihan hirveästi liikaa ostanut, mitä nyt ihan vähän vaan. Lisäksi saatiin kaupantekijäisiksi laatikollinen orvokkeja, joita ei oltu ennätetty koulia. Kukkivia ne kyllä on. Osa on istutettu, osa jäi istuttamatta, kun puutarhamulta loppui kesken. Joo, on meillä multaa, mutta olen huomannut, että ostettu puutarhamulta ei sisällä niin paljoa rikkakasveja...

Puutarhakukista kuvaa myöhemmin, kunhan ne toipuvat ensijärkytyksestä... :-)

Tässä kuitenkin meidän yksi kukkapenkki, jota olen vissiin esitellyt ennenkin. Penkissä kasvaa suosikkini särkynyt sydän, neilikkaruusu, esikoita ja puistolemmikkejä sekä pari päivänkakkaraa ainakin!Ja lisää betonia. Tässä vähän epäonnistuneita ja paremmin onnistuneita:
Akileijan lehtiin painettu ja sementti värjättyRaparperinlehti muottinaKotkansiipi koristeenaJa sit sydämiä, raparperinlehtiä, kotkansiipiäJa tää vähän epäonnistui, mutta kyllä tällekin käyttöä löytyy...

Marjut lahjoi minua yhdellä tunnustuksella, mutta pistän vielä mietintään, kenelle sen antaisin, joten enpä siitä vielä bloggaakaan! Ihan yllätyshän tuo oli! Se on aina päivän piristys, kun joku jaksaa muistaa.

Nyt ruoanlaittoon ja sit saunaan. Isäntä olis lähdössä mökille, minä en niinkään.

4 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Ihania kesäpäiväkuvia.
Mopo karkaa käsistä monessa kaupassa, mutta ne puutarhat. Kun ei vaan osaa päättää.

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja kesäkuvia! Hassu koiruus teillä, tykkää kai "uusista perunoista" ;D!

Nna kirjoitti...

Tuo kesäinen kuva on niin kiva. :) Tykkkäsin myös tuosta raparperinlehti työstä

Rasa kirjoitti...

Hienoja valujuttuja! Lainasin viime suvena kirjastosta aiheesta kirjan, isäntä hommasi "kuraa" ja päästiin niin pitkälle, että valettiin jauheliharasioihin laattoja, jotka sitten aseteltiin pihapolulle, sen taiteellisempaa ei syntynyt! =)