sunnuntaina, joulukuuta 28, 2008

Vähän mä oon nopee...

... no, ei vaiskaan!

Tuli vaan mieleen, kun eilen kirjoitin aloittavani käsityöt ja nyt on tuhottu Novitan Kuuraa 300 grammaa. Eli tein tuollaisen pitkulaisen kaulahuivin, jota sitten kaulan ympärille pyöritellään. Ja tuo on ollut valmiina jo pari viikkoa, mutta eilen sain Baddingiä katsoessa siihen hapsut.


Ruokapuolta eli kinkkupitsaa

Eilen sitten päivällä syötiin maksalaatikkoa, puolukkahilloa ja perunasalaattia tähteiden kanssa. Illaksi tein kinkkupitsan. Ja tänään syödään loppukinkku ja seuraavan kerran kinkkua pöytään ensi jouluna...

Siis minä ihan todella tykkään perinteisistä jouluruuista, mutta en tykkää syödä niitä päivätolkulla!

Kinkkupitsaan laitoin:

peruspohjataikina
tomaattimurskaa lisättynä chili-valkosipulikastikkeella, tomaattimurskassakin oli valkosipulia
kuivattua persiljaa, kuivattua ruohosipulia
päälle joulukinkkua paloina
sipulia reilusti
juustoraastetta, oreganoa, basilikaa

... ja hyvää oli!

Tänään syödään kaikki, mitä jääkaapista löytyy! Sekä lisäksi riisipiirakoita, joita ostin eilen pakastealtaasta! Ja sitten teen vielä pikaisen ja pienen voileipäkakun, jollainen tehtiin tyttären kanssa jo aattona, mutta se oli niin pieni, että syötiin ennen kuin ennätin kuvaamaan. Samanlaisen teen tänään. Paahtoleipäviipaleiden väliin savukalatahnoja, joita toin ennen joulua työpaikaltani. Toivottavasti nyt ennätän kuvaamaan...

Badding

Biisit oli mahtavia, mutta muuten en oikein päässyt elokuvaan mukaan. Tai sisälle tai miten se nyt ilmaistaankaan...

Huomenna olen luvannut viedä poika S:n shoppailemaan ja pankkikortti olis myös hommattava. Kun eihän meillä koskaan ole rahaa lapselle antaa... Siis todellakin, kun on itse pankkikorttia 25 vuotta käyttänyt, niin tuntuu, ettei pussista euroa löydy!

2 kommenttia:

stanna kirjoitti...

Meilläkin on ollut tapana tuhota kinkun loput pizzaan, tulee kyllä hyvää. Tosin nyt taisi käydä niin ettei ole kinkun loppua tuhottavaksi. Oikein yllätyin kun huomasin ettei ole kuin pieni nökkönen jäljellä.
Meillä syödään tieten tänään vain vohveleita ja lämpimiä leipiä kun koekäytetään sitä pukin tuomaa voileipä/vohveli hässäkkää.

runescape gold kirjoitti...

how can you write a so cool blog,i am watting your new post in the future!