torstaina, joulukuuta 25, 2008

Hyvää joulupäivää!

Aatto on nyt sitten ohi ja olemme joulupäivän puolella. Päivä on kyllä alkanut ihan kuin ennenkin: kello soi kuudelta, kun isäntä lähti navetalle ja minä heräilin sen jälkeen useampaankin otteeseen, mutta päätin sitkeästi olla sängyssä pitempään. Leivinuunissa on jo tuli ja siivoiltukin on. Iltapäivällä ajattelin käydä vanhempieni luona ja viedä neiti E:n samalla siskon kyytiin Jyväskylään. Hän aikoo olla siellä muutaman päivän.

Mutta eilen oli siis ohjelmassa aamupäivästä siivousta, kuusen koristelua ja ruoanlaittoa. Miehet kävivät joulukirkossa, isäntä laulamassa kuoron kanssa ja poika S hakemassa nimiä rippikoulua varten.

Neiti E vielä leipoi torttuja ja piparkakkuja.

Itse pyörin pihalla ja yritin kuvata tikkaa ja tilhiä, jotka kiusasivat minua ja tulivat oikein lähelle, kun kamera ei ollut valmiina, mutta poistuivat heti pihalta, kun aloitin kuvaamisen!

Taivas oli kyllä aivan ihanan näköinen!
Muutama muukin kuva pihalta.

Mamma mia

Illalla lahjojen jaon jälkeen (ei mennyt kauan :-)) katsottiin sitten Mamma mia, joka siis perustuu Abban musiikkiin. Minähän tihrustin sitä oikein vedet silmissä, oli ne kappaleet vaan niin älyttömän hyviä. Juonellisesti elokuva kyllä oli vähän, hmmmm, nyt ei keksi oikein sanaa, olisko lälly! Kunhan tästä eistyy jälleen kaupunkiin, täytyy ostaa se Abban koko cd-boksi. Meillä ei ole kuin pari Abban levyä enää tallella, kun kasetit heitin jo aikoja sitten pois ja osa taitaa olla aitassa kostumassa niin, ettei niitä voi enää kuunnella.

Muuten harmittaa, kun heivautin roskiin paljon huonoja videoita ja kasetteja muutama vuosi sitten pois enkä ottanut nauhoja talteen. Niistähän olisi voinut virkata tai neuloa vaikka mitä kivaa! Vielä tuolla kyllä muutama nauha on, ne pitää nyt säilyttää...

3 kommenttia:

Nna kirjoitti...

Tuo Mamma mia on anoppini suosikki. Ehkäpä mekin katsomme sen nyt pyhien aikaan.

Palaga kirjoitti...

Rauhaisaa joulun jatkoa sinulle!
Itse kävin katsomassa tuon Mamma mian elokuvissa, mutta ostin myös dvd:n joululahjakseni. Elokuvana ei niin hieno, mutta musiikki !!!

runescape power leveling kirjoitti...

where you come from!