maanantaina, joulukuuta 22, 2008

Pientä näppihommaa!

Olen jo pitkään kerännyt aina lahjanarut talteen ja sitten joutessani esim. telkkaria katsoessa pyöritellyt ne rullalle ja seuraavan kerran käyttänyt niitä valmiiksi käherrettynä. Kierrätystä tämäkin. En muista milloin olisin ostanut lahjanarua!!
Olen tässä pari päivää kiertänyt blogeja ja yrittänyt kaikkiin kommentoida vähintäänkin hyvän joulun toivotukset. Ja joihinkin blogeihin saatan sitten toivotella viisi kertaa. Minullako huono muisti...

Miksi muuten palovaroittimen patterit loppuvat aina aamuyöstä. Kävin viime yönä takkahuoneen palovaroittimesta vetämässä patterin irti. Nyt on sitten vaihdettu jouluksi uusi patteri, että jotain hyvää kuitenkin. Mutta kun se yöherääminen - ei kiva!

Kohta olis varmaan aloitettava ihan oikeasti siivoaminen. Eilen sain korjailtua askarteluhuoneen tavarat kaappeihin ja komeroon (jonka ovea ei voi nyt aukaista - tupaten täynnä!) ja kai sitä kaupassakin olisi vielä käytävä. Annan lapsilleni raittiin joulun, mutta itselleni (ja kai sitä isännällekin) on käytävä jouluoluet. Ehkä vähän huono vitsi, mutta en mahda sille mitään, kun näen mainoksen, että anna lapsillesi raitis joulu, niin tulee mieleen, että joka joulu meidän lapset ovat olleet raittiita. Vielä. Ensi joulunahan neiti onkin jo täysi-ikäinen... Huoh! :-)

8 kommenttia:

Nna kirjoitti...

:) Hauska idea tuo narujenkin kierrätys.

MarjutJ kirjoitti...

Todella hyvä idea narujen kierrätys tuolla tavalla!

Villasukka kirjoitti...

Samalla tavalla olen kiertänyt naruja jo kakarasta asti! Ja joo, palohälyttimen patteri ja kännyn akku loppuvat aina aamuyöstä... Tosin tohon jälkimmäiseen en enää herää. Hyvää joulua sinulle!

JossuP kirjoitti...

Kiitos osanotostasi!

Surullinen tarina, niin se on valitettavasti totta aika monessa kodissa...

Mutta toissalta, minä en olisi tälläinen, jos näitä ei olisi tapahtunut.

Oikein hyvää Joulua ja onnellista Uutta vuotta sinulle!

TeSa kirjoitti...

Hyvän joulun toivotus minultakin.
Nauratti tuo narun nypistely. Kesällä kun siivosimme vanhan tätimme asunnon tyhjäksi, löytyi sitten se suuren suuri lahjanarupussi. Niin piukkaan pakattu lahja- ja pakettinarua, ettei pussinsuu mennyt kunnolla kiinni. En säästänyt, en.
Mutta ihan oikeaa säästöä tuo on, ei vaan itse tule laitettua talteen.
Joka vuosi suunnittelen ompelevani kierrätettävät lahjapussit, ne säästäsin mielelläni uusiokäyttöön tulevia jouluja varten.
Jos aloittais jo keväällä, muutama pussi kuukaudessa.
Rapsutukset karvakorville omettaan.

Anitta kirjoitti...

Hyvää Joulua!

Minäkin kerään lahjanaruja ja käytän niitä sitten jopa korteissa.

Meillä palohälyttimen paristo sanoo vienosti "pip", kun se on loppumassa. En herää siihen, vaan sitten joskus huomaan, että se kaiketi puolen tunnin välein pipahtaa. Taitaa tehdä sitä viikon verran ennenkuin vaikenee kokonaan. En kyllä muista testata palovaroitinta, vaikka pitäis tehdä se välillä.

rasa kirjoitti...

Hyvää Joulua sinne naapurikuntaan kanssa :-)

Nyt vielä ainakin näyttää lupaavasti valkoiselta joululta, luminen kuusi odottaa verannalla..

Paula kirjoitti...

Hyvää joulua myös sinulle!

Tuo narujen kierrätys on hyvä idea, pitääpä ottaakin tavoitteeksi että tänä vuonna meillä lahjapakettien naruistakin edes suurin osa päätyis muualle kuin roskikseen :)