torstaina, joulukuuta 18, 2008

Ensimmäinen joululahja!

Tässä tämä aparaatti on. Ja on se vaan ihana. Eli grillivastuksella oleva mikroaaltouuni Kenwood GJSS28. Ja sain sen ihan itse hakea Gigantista! :-) Huomatkaa, miten se kiiltääkin, näkyy saarekkeen sähköliesi luukusta. Siis ihan tosi, meidän paikan joululahjat ovat aina ns. tarpeellisia ja käytännöllisiä ja monesti ne tulee etukäteen. Isäntä etsi netistä sopivan, katsoi hinnat ja halvimmalla saatiin Gigantista, josta sen todellakin itse kävin. Olen tyytyväinen!!!!
Äsken oli puhetta neiti E:n kanssa erään perheen lahjasta ja neiti sanoi, että lämmin ajatushan on tärkein. Minä ehdotin, että annetaan vaan tänä jouluna lämpimiä ajatuksia toisillemme. Kuulemma kelpaa!!

Neiti E myös eilen rauhoitteli, että onhan jouluun vielä viikko aikaa, kun olin harmissani, että hän on viikonlopun töissä ja olisi voinut valmistella joulua. Niin, eli kiirettä ei ole!

Tänään kävin kampaajalla laitattamassa pääni kuntoon huomisia 100-vuotisjuhlia varten eli molemmat aviopuoliskot täyttävät 50 vuotta tässä lähiaikoina. Juhlistamme niitä huomenna.

Neiti E (ja poika S vähän lopussa auttoi) paistoi tänään valmistaikinasta vadelmatorttuja ja piparkakkuja. Hyviä tuli.

Toin eilen joulukalat kotiin työpaikkani "kalakoulusta". Ja laatikot ostin tänään - siis sen porkkana- ja lanttulaatikon. Minua kovasti kiinnostaisi tehtä bataattilaatikkoa. Täytyypä etsiä ohje!

Mitäs vielä. Ai niin, ostin tänään konjakkia. Mietin, että tekisinkö taatulaisen ohjeen mukaan, vai jonkin muun mukaan joulukakkua. :-)

Eli hommat on hanskassa tässä talossa (vaikka hanskat löytyy välillä aika syvältä taskuista...)

2 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Pitäisi varmaan kanssa mennä konjakkikauppaan ja ostaa kostuketta joulukakulle:)

Intsu kirjoitti...

Lämpimät sydämelliset Onnittelut tulevien synttäreiden johdosta!