sunnuntaina, joulukuuta 21, 2008

Jouluähky jo nyt!

Monessa blogissa toivotellaan jo hyvää joulua! Minäkin toivotan nyt kaikille hyvät joulut, vaikken aio varsinaisesti mitään joulutaukoa pitääkään. Nythän sitä luulisi olevan paremmin aikaa blogata... :-). Minnekään emme jouluna lähde, koska sattuu olemaan noita "lemmikkejä" sen verran hoidossa. Isäntä on hommannut muutaman dvd-elokuvan ja tuleehan noita ihan telkkaristakin, joten varmaan aika menee ihan rattoisasti.

Mutta nyt ei sitten enää oikein jaksaisi joulua laittakaan, kun monta päivää on sen asian kanssa jo touhunnut!

Eilen katselin viimeisiä joulutavaroita ja ihmettelin yhtä kangasmyttyä kaapissa. Siinähän olivatkin keittiön jouluverhot, jotka olin ostanut viime jouluna alennusmyynnistä! Eli nyt sai keittiökin jouluverhot.

Lisäksi esittelen tässä poikani jo monta vuotta sitten tekemän risumajan, joka on kyllä aina erään hyllykön päällä. Siellä sitten asustelee milloin kukakin. Nyt sinne muutti vähäksi aikaa nalletonttu. Tuo on siis aivan ihana!


Ja ne vihdoin saapuivat. Olin jo vähän huolissani, kun pikkulintuja ei alkanutkaan näkyä pihalla, vaikka syöttöpaikat oli jo viritelty. Luulin, että linnut loukkaantui, kun niin myöhään vasta aloitettiin ruokinta. Nyt kyllä jo käy aikamoinen kuhina!!


Kohta miehet lähtee kirkkoon, isäntä laulamaan kuoronsa kanssa ja poika keräämään nimiä rippikoulua varten. Minä jään kotia odottamaan tyttären kotiutumista: täytyy hakea linja-autolta. Tytär oli siis viikonlopun töissä.

Mutta jatketaan, kun jaksetaan.

6 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Olisi tosiaan aikaa nyt blogata..kotona mekin ollaan koko joulu, ihanaa, saa levätä ja olla vaan, en siivoa, enkä liioin leivo. Töissä tosin olen maanantaina ja tiistainkin vielä, mutta sitten rauhoitun.
Hyvää joulua sinulle ja perheellesi.

Kirsi kirjoitti...

Hyvää joulua koko poppoolle!

Hannelen joulu kirjoitti...

Niin, joskushan verhotkin pestävä, joulu hyvä aika siihen :)

Rosa kirjoitti...

voi kiitos samoin sinne poppoolle :)

Nna kirjoitti...

Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta sinulle ja perheellesi!

MarjutJ kirjoitti...

Mukavaa joulunodotusta!