perjantaina, joulukuuta 26, 2008

Hyvää tapaninpäivää!

Äh, nyt hokasin, ettei tule edes kuvia...

Mutta päiväkirjamaisesti kerron, että eilen käytiin sitten vanhempieni luona, jonne vein tyttäreni, joka lähti siskoni luo Jyväskylään. Vanhempieni luona tapasin myös vanhemman veljeni, joka täytti joulukuun alkupuolella 50 v. ja heti urputin, ettei kutsua juhliin ollut tullut ja kaikki purskahti nauramaan, kun en kuulemma ollut ensimmäinen valittaja. Siskon kanssa heitettiin vielä huulta, että ihan turhaa uudet klänningit ostettiin. Veli tuumasi omaan rauhalliseen tapaansa, että saittehan liikuntaa, kun postilaatikolla kävitte kutsua odottamassa. 100-vuotiskutsua sitten rollaattorin kanssa... Ja meikäläinen vielä kynnöspellon halki. Posti kun tulee naapuriin pellon taakse!

Juu, meidän perhe on kova äänistä ja huumorintajuista ja kaikki suvut (esim. mieheni) ei sitä ymmärrä!

Joskus aina jaksan miettiä, että mihin tämä joulurauha oikein naisten osalta perustuu... Ainakin minä olen ihan normaaliin tapaan laittanut ruokaa, siivonnut ja pessyt pyykkiä jne. Eilen kyllä nauratti, kun mies kävi keittiössä kattilan kannen alle kurkkaamassa. Huomautin asiasta, jolloin mieskin myönsi ettei mitään oikein osaa tehdä. Jopa luettelin muutaman homman. No, meillä mies aina korjaa pöydän (vaikkei siinä ole mitään vikaa.... :-))

Elokuvat

Onneksi sisareni muisti muistuttaa, että telkkarista tulee Kalterva torni pääosassa Martti Suosalo. Siskoni miehenkin mukaan elokuva oli hyvä, joten pitihän se minunkin katsoa. Johanneksen höpötyksestä en aina ottanut selvää, mutta elokuva oli hyvä! Suosittelen! Jopa mieheni tykkäsi! Muistan, kun sitä mainostettiin, mutta en ole mikään suuri suomalaisten, saati sitten Koivusalon elokuvien ystävä, joten en ollut laittanut sitä ns. mieleni sopukoihin.

Blogini on muuttunut viime aikoina ns. laivstail (erotuksena lifestyle -blogeista) -blogiksi. Yritän päivitellä tätä vähän useammin kuin käsitöitä syntyy...

4 kommenttia:

Katja kirjoitti...

laivstail on hyvä :) mukavaa loppuvuotta

Katja
marjapuuro.vuodatus.net

Outi kirjoitti...

Kalteva torni on hyvä elokuva! Katsottiin se perheen kanssa jo silloin kun ilmestyi dvd:lle =) Nyt jäikin väliin.... Oikein mukavaa loppuvuotta!

Outi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
nike dunk kirjoitti...

how can you write a so cool blog,i am watting your new post in the future!