lauantaina, joulukuuta 06, 2008

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Alkuun meemi

Tällaisen meemin kaappasin matkaani Inkivääriltä Periferialife -blogista. Eli homman nimihän on kuvata itsensä peilin kautta ja julkaista kuva. Jos haluat ottaa haasteen vastaan (en nimeä ketään) jätä kommentti, niin tulen kurkkimaan...
Mutta tällainen kuva minusta tälla kertaa. Yhdeksästä kuvasta tuon kelpuutin... :-)

Minulla on tekemisen puute

No ei nyt sentään, mutta käsitöiden tekemisen puute kyllä on, kun en millään keksi, mitä aloittaisin tekemään. Craft Magazinella olisi hyvä idea! Mutta en taida olla noin himoneuloja :-)

Tytär ehdotti jotain joulujuttuja, mutta kun niitä on niin paljon jo nyt ja vaikka ne saisikin laitettua esille tässä pikkuhiljaa, niin se poiskorjaaminen harmittaa jo nyt. Eilen sain tonttuverhotkin paikoilleen.

No, ehkä minä vielä jotain keksin...

Yksinoloa ja -eloa

Tulipas sitten eilinen ilta vietettyä yksin tai oikeastaan tietokoneen ja telkkarin seurassa. Tytär lähti rilluttelemaan, mutta palasi kyllä yöllä kotiin. Aikoinaan kun minä nuorena tyttönä kävin viikonlopun vietossa, niin äitini jaksoi kertoa aamuisin, miten hän tanssien jälkeen meni suoraan navetalle ja nukkui vasta sen jälkeen vähän aikaa. Pitäisiköhän minunkin muistutella tyttärelle samaa tarinaa: kuului tulevan puoli viiden aikaan! :-) Ja varmaan menee puolille päivin ennen kuin näyttäytyy...

Miesväki on siis Tahkolla laskettelemassa ja minä olen täysin onneton nukkumaan, kun koko perhe ei ole kotona. Jostain syystä minulla on nykyisin muutenkin univaikeuksia, etenkin kello kahden jälkeen yöllä. Kymmenestä kahteen nukun kyllä kuin tukki. Vähän meinaa stressi tuon palkkatyön takia painaa. On niin paljon uutta ja outoa!!

Lisäksi ajokelit ovat olleet surkeita ja tässä on ollut muutama läheltäpiti -tilanne jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden kanssa. Mokomat, kun eivät käytä heijastimia!!! Kyllä se todellakin olisi hyvä henkivakuutus myös kaupunkiolosuhteissa näin pimeällä! Tai sitten minulla tosiaankin alkaa näkö heiketä. Vaikka en vielä myöntäisi kuin lähinäön, olenhan pitänyt lukulaseja jo yli 20 vuotta!

Mutta sellaista. Tänään ajattelin jatkaa television tuijottamista, joulukoristeiden esille laittoa, vähän ulkoilua ja siivousta tietenkin. Vaikka joulua ei vietetäkään komeroissa, niin minun olisi kyllä nyt ihan pakko siivota omat vaatekomeroni!!

5 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Hei Pami, hauska tutustua:) Niin soma olet - luulinkohan sinua vanhemmaksi, ehkä lasten iän perusteella? Kuvasi perusteella vaikka se vähän hämäräinen onkin melkein tunnistaa sinut, nykäisen hihasta jos tavataan;)

stanna kirjoitti...

Meillä olisi kanssa paikallaan hieman siistiä komeroitakin, vaikken niissä joulua vietäkään. Ja nämä minun työhuoneet, näissä olisi paljonkin siistimistä, mutta poika on liiankin innokas kaveri siihen hommaan. Minä taas liian laiska.
Minulla alkaa kanssa olla univaikeuksia, ei niinkään siksi ettei nukuttaisi vaan poika valvoo illat ja tyttö näkyy olevan aamuvirkkua sorttia. (poika nukahtaa 23-24 välillä ja tyttö herää 5-6 aikaan), siinä välissä syötän tytön kertaalleen.

Nia kirjoitti...

Mukavaa itsenäisyyspäivää teillekin:) Meilläkin komeron siivoaminen olisi must juttu.. saa nähdä ennättääkö tässä vaan ennen joulua.

Marjo kirjoitti...

Miultakin tahtoo loppua uni kello kahden pintaan. Siinä muutaman tunnin valvon ja sen jälkeen nukuttaisikin ainakin seittemään, mutta se on tuo herätyskello armoton arkena.

Päivi kirjoitti...

Hyvää itsenäisyyspäivän jatkoa!