tiistaina, joulukuuta 16, 2008

Ei ressiä, ei ressiä!

Tämänkin päivän käytännössä nukuin taas. Olisko jotain erittäin piristävää ja virkistävää konstia, millä sais tuota väsymystä poistettua. Ei auttanut tänään ulkoilukaan...

Laittelin vihdoin loput lintujen ruokinnat kuntoon: talipallot ja jyvät. Harmi, auringonkukansiemeniä ei ollutkaan. Nyt kyllä on puutoslistassa ylhäällä. Laitoin samalla viimeiset lyhdytkin paikoilleen. Onneksi ei ollut maa vielä niin jäässä, joten sain pidikkeet painettua maahan melko keposesti.

Meillä on aivan ihana lomittaja! Hän on tuonut useamman joulun alla kranssin oveen. Aivan ihania! Tällainen tänä vuonna!
Ja meidän koira saa aina hepulin, kun otan kameran käteen. Nytkin se aloitti kauhealla vauhdilla syömään lunta eikä varmasti kääntänyt päätään kameraa kohti. Vähän aikaa lunta syötyään, kierrettiin piha noin kymmeneen kertaan ympäri ja jäätiin sitten mahdollisimman kauaksi, ettei vaan saanut kunnollisia kuvia!
Ja vihdoin on vaatekaappini siivottu. Ja löysin vaatteita, joiden olemassaoloa en muistanutkaan. Kaikki omatekemiä. Käykö muille koskaan näin, että unohtaa, mitä vaatteita omistaa? Nythän nuo voisi ottaa taas käyttöön ja ovat kuin uusia :-). Tuo oranssi on aivan ihana villatakki, jonka olen tehnyt muistaakseni vuonna 2002, jolloin en ollut talon ulkopuolella töissä. Muut tekeleet ovat vähän nuorempia. Kaikki tuollaisia karvaisia... :-)
Jaahas, jos lähtisi jatkamaan vähän joulusiivouksia. Onneksi neiti E tulee jo huomenna joululoman viettoon. Lauantaina on vain todistuksen haku. Pitää järjestellä vähän siivousta hänellekin. Poika S:n hommana on siivota oma huone! Ja sitten vähän muutakin. Pyrin tasapuolisesti teettämään kodinhoitohommia kummallakin, mutta välillä poika joutuu tuonne isännän matkaan, niin en silloin viitsi sisätöistä nalkuttaa... Minäkö muka nalkutan!! :-)

3 kommenttia:

Marjo kirjoitti...

Oonkohan mie sitten nukuksissa kun en oo edes vilkautusta huomannut! Kääk.

Saatko tarpeeksi vitamiineja? Miulla autto väsymykseen kun alottelin vitamiinien syömisen niin tuntu, että energiaa riittää vaikka mihin. Olo on tosin jo siltä osin tasaantunut. Mut jos useemman vuoden kärsii vitamiinien puutteesta niin auttaa semmonen pieni vitamiinikuuri väsymykseen. Oikeestihan mie en usko vitamiineihin, mut kokeilun arvoista oli.

MarjutJ kirjoitti...

Kaunis kranssi! Väsymystä on joka puolella, myös täällä. Tämä on ollut niin erinomaisen pitkä, pimeä syksy.

Inkivääri kirjoitti...

Ktllä onkin kaunis kranssi!