perjantaina, lokakuuta 23, 2009

Vähän mopo keuli...

... mutta ei se nyt ihan käsistä karannut. Kai...

Kävästiin perheen kanssa Tallinnassa alkuviikosta. Yritin kyllä, etten huomaisi lankakauppoja, mutta meillä kuitenkin miesväki bongaili lankoja minulle! No, enpä pahakseni pistänyt, vaikka "muutaman" kerän kotosuomeen toinkin.

Ja pari kirjaa. Viru-keskuksessahan oli iso kirjakauppa, jonne meikäläinen suunnisti ja osastolle Käsitöö. Loppuperhe katosi kyllä melko nopeasti muihin kauppoihin. Mutta nämä kaksi kirjaa lähtivät mukaan:Siis aivan puhtaasti blogien innoittamana tämän Haapsalu sallin ostin ja aivan ihania huivejahan tuossa on!Lisäksi nappasin toiseksi tämän Kindakirjad -kirjan, vaikken mikään lapasneuloja olekaan, mutta kukas sitä nyt yhtä kirjaa vain ostelee!! :-)

Ja sitten ne langat. Juu, en oikein osannut mitään ostaa, kun nyt ei ole oikein millekään tarvetta, mutta tässäpä nämä:Huom! Tarkastaja tarkastaa...Etenkin tämä oli hyvää lankaa!Jouluksi...Muuten vain...Vaikutti tarjouskorilangoille ja näistä suunnittelin vähän joululahjaa jollekin...Ja nämä värin takia, vaikka tarkastajan mielestä nämä kyllä olivat ihan hyvää lankaakin! :-)

Ja sitten me tuotiin tyttären kanssa kassillinen vaatteita ja isäntä osti kassillisen suklaata. Niin ja pojalle löydettiin suht edulliset mustat lenkkarit. Miksi Suomesta ei löydy kuin valkoisia lenkkareita?!! Ne on heti niin likaisen näköiset.

Mutta nyt siivoamaan. Tämä viikko oli siis lomaa ja ensi viikolla töihin. Aion vielä vähän tyhjennellä taloa. Eilen kävin AinaOikeiden ompeluseuroissa ja vein sinne vinon pinon käsityölehtiä. Toivottavasti niistä on iloa jollekin. Ja lisää talosta lähtee tavaraa...

Ja yksi Baktuskin on tullut tehtyä, mutta en ole vielä sitä höyryttänyt enkä myöskään pingottanut ja päivätkin on olleet niin pimeitä, niin en ole vielä kuvaa ottanut. Josko seuraavana aurinkoisena päivänä...

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania nämä lankatarkastajat :) Kyllä ainakin marketeista löytyy mustia/tummia lenkkareita... Munkin mielestä valkoisilla lenkkareilla voipi heittää vesilintua.

Neili kirjoitti...

Matkamuistosi ovat hyviä harrastusvälineitä!

Esikko kirjoitti...

Suloinen tarkastaja siellä! Minullakin on tuo Haapsalu sall - selkeät kaaviot. Varmasti tulee käyttöön.

intsu kirjoitti...

Vaikuttaa ihan kivalta sun Tallinnan reissu! Jos mä sinne menisin niin montakohan lisäkassia ostaisin,että saan langat kotiin,oih!

Marjo kirjoitti...

Harri on hyvin vakavasti otettava tarkastaja. Onpa kasvanut! Kivoja tuliaisia. Miulla meni vähän ohi tuo ylimääräinen AinaOikeat. Hups.

Inkivääri kirjoitti...

Ihanan värisiä lankoja ja komea tarkastaja:)

Outi kirjoitti...

Kivoja lankoja, kivoja tuliaisia ja suloinen tarkastaja =)

Susu kirjoitti...

Ihania matkamuistoja! Varmasti Tarkastajakin tykkää. Mun tarkastajani ei piittää yhtään tuosta pompulalangasta, vaikka tämä ihmismieli näkisi siinä mainion kissanlelun...

Marjut kirjoitti...

Kivoja tuliaisia! Ja tarkastaja on aivan huippuluokkaa:)

Makepeace75 kirjoitti...

Voi kuinka söpö tarkastaja. Harri on kasvanut. :o)

Pelagia kirjoitti...

Mukavaa, että koru miellytti! Korujen tekijänä olen ihan amatööri, ja onneksi nämä sai tehtyä korukurssilla, jossa oli ammattilainen hoitamassa viimeistelyt... =)

Rita kirjoitti...

Blogillesi tunnustuspalkinto Kops-blogissani :)

Marika kirjoitti...

Hihih, naurattaa tuo linssilude jokatoisessa kuvassa :)