keskiviikkona, lokakuuta 28, 2009

On, on, paljon on tehty ja kultaakin saatu!

Nyt en jaksa laitella kuvia aikajärjestykseen, joten tässä sekava bloggaus aloittaen muusta kuin käsitöistä:

Harri on kovasti kasvanut. Vaikuttaa vaan siltä, että Harri taitaa olla kuitenkin Harriet (isännän keksimä nimi). Ei palleja näy, ei näy...
Ja sitten minä sain tällaisen korun Keskiäkäiseltä! Ja just minun tämän hetken värejä. Varmasti tulee tämä koru käyttöön!! Kiitos kovasti!
Ja olenhan minä itsekin saanut jotain aikaan. Tämä Lacy Baktus on on odottanut kuvaamista ja kerran jo kuvan otinkin ja kuva vaan hävisi johonkin (ihan kuin toisen auton vara-avainkin on vaan johonkin jäljiltäni hävinnyt...).
Ja tämä on sitten Rahakiri -malli Haapsalu sall -kirjasta, malli löytyy myös Knitted Lace of Estonia -kirjasta. Tämä on neulottu Novitan seiskaveikka langasta ja alussa olin sitä mieltä, että puran tämän, mutta kyllä siitä ihan hyvän kokoinen kaulaliina tuli kuitenkin!Ja sitten minä sain vielä tällaisen:
Kiitos Rita!

Pistetäänpäs tämä jakoon Marjolle, Kirsille, Katjalle, Sinille, Outille ja muille ihanille ihmisille, jotka blogiani seuraavat.

Nyt on siirryttävä markkinoinnin ja asiakaspalvelun pariin. Minun ei pitänyt tätä aihetta opettaa, mutta tämän aineen opettaja jäi virkavapaalle, joten pari päivää olisi keksittävä asiallista jutusteltavaa moisesta aiheesta. Ja ainahan asiakaspalvelu herättää keskustelua... :-)

10 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kauniita huiveja! :) Etenkin tuo vihreä on ihanan näköinen. :)

Outi kirjoitti...

Kiitos Päivi, yritän muistaa tuon tunnustuksen kun seuraavan kerran päivitän blogia =) Upea tuo vihreä huivi, hauska mallineule.

Minulta muuten löytyy noita markkinoinnin opuksia, jos niitä vielä tarvitset.

Villiviini kirjoitti...

Upeita huiveja! Lykkyä tykö, markkinoinnista ja asiakaspalvelusta saa vaikka miten kivaa jutunjuurta. Tuli melkein haikea olo.

Sini kirjoitti...

kiitti :). tostahan tuli ihan hullun ihana tosta huivista! tykkään!

Marjut kirjoitti...

Hieno tuo vihreä malli ja Baktustahan yritän epätoivoisesti saada itselleni tehtyä; tuppaavat muiden toivomukset kiilaavan edelle.

äiti-puffa kirjoitti...

Luin ensin että Harakiri... :D
Nätti huivi, nätti on myös Lacysi.
On jotenkin lohduttavaa kuulla/lukea, että muillakin ihmisillä katoaa tavaroita mystisesti, itse käytän varmaan kolmanneksen elämästäni tavaroiden etsimiseen. :D

TeSa kirjoitti...

Olet sinä aikaan saanut vaikka mitä.
Ihana reissukin takana, huokaus ja kuolaus kohti lankoja.

Susu kirjoitti...

Kauniita huiveja.
Hyvin on kisun nimi valittu kun voi lennossa vaihtaa pojasta tytöksi. Mun tutulla on poikakissa, jonka nimi on Sylvi:-)

ruusupioni ja Börre kirjoitti...

Näitä nimenvaihdoksiahan sattuu, niin ihmisillä kuin pienillä kisuliineilläkin. Suloisen ja tomeran näköinen Harri et??

Rita kirjoitti...

Heh, minäkin juuri postasin kissakuvan, ja minäkin just kirjoittelin kurssisuunnitelmista... Juu ja minullakin on vanhoja blogipakintoja postaamatta! Ollaanko me jossain telepaattisessa yhteydessä? :)))